Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT Aparat de aer conditionat model ECO FUJITSU ASYG24KLCA/AOYG24KLTA 24000 BTU
Poza Aparat aer conditionat split de perete FUJITSU ASYG24KLCA/AOYG24KLTA 24000 BTU - unitate exterioara

Aparat de aer conditionat model ECO FUJITSU ASYG24KLCA/AOYG24KLTA 24000 BTU

Cod produs:   ASYG24KLCA/AOYG24KLTA 24000 BTU
Producator:   FUJITSU
FUJITSU
FUJITSU

Compania japoneza FUJITSU infiintata in anul 1936 care a produs aparate electrice de uz casnic a inceput fabricarea de aparate de aer condiÈ›ionat din anul 1960, odată cu lansarea primului aparat de aer condiÈ›ionat pentru ferestre în Japonia.

În 1971 firma FUJITSU s-a extins în Orientul Mijlociu (Kuweit). Aici si-a construit rapid o reputaÈ›ie de marcă de aer condiÈ›ionat de înaltă calitate, care oferă performanÈ›e stabile chiar È™i în regiunile cu climat aspru de desert, cu furtuni de nisip, cu temperaturi ambientale care depășesc 50 °C.

De-a lungul a mai bine de o jumatate de secol firma a realizat un succes deosebit în Japonia, Europa, Oceania È™i Orientul Mijlociu, aplicând continuu idei inovatoare È™i o tehnologie de ultimă oră pentru a îmbunătăți rezistenÈ›a la mediu a echipamentelor de aer conditionat prin proiectare de produse unice È™i a unei tehnologii de control care oferă performanÈ›e ridicate de economisire a energiei. Firma FUJITSU isi extinde vânzările în America È™i in Asia.


Pret vechi:   5.38000 lei cu TVA
Pret:   5.22300lei cu TVA
Discount:   2%
Capacitate de racire [BTU]   24000

Completati campurile marcate!

 
Descriere Aparat de aer conditionat model ECO FUJITSU ASYG24KLCA/AOYG24KLTA 24000 BTU

Model nou!

Aparat de aer conditionat model ECO FUJITSU ASYG24KLCA/AOYG24KLTA 24000 BTU


Aparatele de aer conditionat FUJITSU produse de grupul Fujitsu-General sunt echipate cu inverter DC si sunt compuse dintr-o unitate exterioara, o unitate interioara si o telecomanda.


Modelul nou se remarca prin urmatoarele facilitati deosebite:
• Design compact. Acest model asigura un debit de aer puternic chiar si la o latime redusa de numai 790 mm a unitatii interioare, datorita optimizarii atat a ventilatorului cat si a lamelelor de dirijare a jetului de aer.
• Programator ON-OFF sau OFF-ON integrat care permite setarea foarte usoara a perioadelor de functionare (pornit-oprit) ale aparatului in functie de stilul de viata al utilizatorului (Perioade setabile: 0.5, 1, 1.5, 2, 2.5, ...9.5, 10, 11, 12 ore);
• Program de functionare la puterea maxima timp de 20 minute. Aceasta functie asigura o racire, respectiv o incalzire foarte rapida a incaperii climatizate, pentru a obtine gradul de confort dorit foarte repede. In acest mod de functionare compresorul si ventilatoarele vor lucra la puterea maxima.
• Program de functionare economica. In acest mod de functionare, temperatura setata in mod normal va fi redusa automat cu 1 °C si astfel se va reduce semnificativ consumul de energie electrica fara modificarea drastica a confortului.

Descriere generala:
Aparatele de aer conditionat FUJITSU se incadreaza in clasa energetica „A++". Echipamentele de aer conditionat FUJITSU se remarca prin randamentul energetic ridicat cat ÅŸi prin eficienta ridicata.

Toate aparatele de aer conditionat FUJITSU  sunt foarte usor de utilizat putand fi programate si comandate prin intermediul telecomenzii incluse in furnitura standard.

Functia de igienizare automata a aparatului:
Dupa oprirea compresorului aparatului de aer conditionat, respectiv dupa atingerea temperaturii setate, ventilatorul unitatii interioare al aparatului ramâne în functiune înca o perioada de timp bine stabilita pentru a usca umiditatea condensata pe vaporizatorul unitatii interioare.

Prin aceasta, se asigura uscarea suprafetei de schimb de caldura si igienizarea aparatului prin impiedicarea dezvoltarii bacteriilor si a mucegaiului care pot prolifera pe un vaporizator umed.

Modul de functionare silentios si economic pentru perioada de noapte:
Aceast mod de functionare are ca scop adaptarea regimului de functionare al aparatului de aer conditionat în perioada de noapte la dorinta beneficiarului.

Functia "SLEEP" asigura printr-o crestere controlata a temperaturii (in regimul de racire) si/sau o scadere a temperaturii (în regimul de încalzire) conditiile optime pentru un somn confortabil.

Tehnologie de reglare prin inverter a turatiei compresorului pentru economisirea energiei electrice:
Comanda motorului electric al compresorului prin variator de frecventa—inverter—este o tehnologie care asigura reglarea liniara a turatiei compresorului aparatului de aer conditionat FUJITSU Inverter în functie de necesarul de racire la un moment dat.

Prin intermediul tehnologiei DC-Inverter se asigura o functionare economica a echipamentului de climatizare adaptata permanent la necesarul de racire al locuintei.

Astfel, aparatele FUJITSU Inverter sunt foarte eficiente energetic la functionarea in sarcina partiala. Valorile mari ale coeficienţilor COP/EER contribuie la scaderea consumului de energie electrica, respectiv a costurilor de operare ale echipamentului.

Beneficii avantaje si facilitati:
• Tehnologia DC Inverter regleaza functionarea compresorului în functie de necesitati; în felul acesta aparatul de aer conditionat va funcÅ£iona economic, asigurand un confort ridicat;
• Nivel energetic clasa „A++";
• Telecomanda care asigura o utilizare confortabila a aparatului;
• Autocuratare si igienizare automata: prin comanda ventilatorului unitatii interioare se realizeaza uscarea condensului, care ar crea un mediu propice formarii bacteriilor si a mucegaiului;
• Modul de functionare de noapte: consta intr-o functionare silentioasa, fiind ideal pentru instalarea în dormitoare;
• Aparatul asigura o incalzire economica si confortabila, chiar ÅŸi atunci când temperaturile exterioare cobora pana la - 15°C;
• Consum minim de energie redus în stand-by;
• Distribuire omogena a aerului prin intermediul lamelelor de directionare a aerului cu unghiuri largi;
• Filtru lavabil;
• Dezumidificare.
• Repornire automata;
• Repornire automata inteligenta dupa pene de curent, adica repornirea dupa penele de curent nu se face deodata la toate aparatele si astfel nu se suprasolicita instalatia electrica de utilizare precum si sistemul energetic national.
• Alegerea unui echipament cu freon R-32 reduce impactul asupra mediului cu 68 % în comparatie cu un produs cu freon R-410A si duce la un consum mai scazut de energie electrica datorita eficientei energetice ridicate a aparatului de aer conditionat.  Freonul R32 este un agent frigorific modern si ecologic, care transporta in mod eficient caldura si care are un impact redus asupra mediului inconjurator. De asemenea, freonul R32 este un agent frigorific monocomponent care este usor de reciclat.

MODELE DISPONIBILE:
18000 BTU ASYG18KLCA/AOYG18KLTA (UI/UE)
24000 BTU ASYG24KLCA/AOYG24KLTA (UI/UE)
Nota: UI - unitate interioara; UE - unitate exterioara.

 
Download fisiere atasate pentru Aparat de aer conditionat model ECO FUJITSU ASYG24KLCA/AOYG24KLTA 24000 BTU
Alte produse din categorie