Aniversare de 15 ani de la infiintarea firmei S.C. Benedek Co SRL 2002 - 2017

Centrale termice, boilere, termostate, sisteme solare, climatizare,materiale instalatii FERROLI LADAN MOTAN VIESSMANN IMMERGAS SUNSYSTEM ATACK FORTIUS VIADRUS

Contact rapid, telefon: 0262220600, mobil: 0726333566, email: baiamare@benedekco.ro

"OFERTE SPECIALE"


Autorizatii si atestate ISCIR S.C. Benedek&Co. S.R.L. Baia Mare

Atestat ISCIR 1 - S.C. Benedek&Co. S.R.L. Baia Mare

Atestat ISCIR 2 - S.C. Benedek&Co. S.R.L. Baia Mare

Atestat ISCIR dl. Dragomir Emil

Atestat ISCIR Dragomir Emil

Atestat ISCIR dl. Filip Zachei

Atestat ISCIR Filip Zachei

Atestat ISCIR dl. Kolcsar Laszlo

Atestat ISCIR Kolcsar Laszlo

Atestat ISCIR dl.  Erhan Nicolae Corneliu

Atestat ISCIR Erhan Nicolae Corneliu
 

Societatea SC Benedek&Co SRL executa verificari tehnice periodice VTP la toate tipurile de centrale termice murale Ferroli, Motan, Viessmann, Immergas, Protherm, Lamborghini, Beretta in judetele Cluj, Maramures si Mures. Aceasta activitate este realizata de personal tehnic calificat si autorizat ISCIR.

Verificarile tehnice periodice la centralele termice sunt obligatorii la toate tipurile de centrale termice pe gaz. VTP-ul trebuie efectuat obligatoriu la fiecare 2 ani, pentru a se asigura ca aparatul de utilzare gaz metan (centrala termica pe gaz) satisface toate cerinţele de funcţionare în condiţii de siguranţă.

Societatea SC Benedek&Co SRL este autorizata pentru efectuarea verificarilor tehnice periodice la toate tipurile de centrale termice pe gaz, combustibil solid si lichid pana la puteri maxime
Pmax = 400 kW.

Verificările tehnice periodice constau în:
• verificarea existenţei “Livretului aparatului” aflat la utilizator;
• verificarea integrităţii aparatului şi a menţinerii condiţiilor de la punerea in functiune;
• activitaţi de curaţare a aparatului, dacă este necesar;
• încercarea la presiune hidraulică la cazane efectuată conform art. 29 din PT A 1-2010, la intervale de 4 ani;
• verificarea şi reglarea instalaţiei de ardere în scopul realizării unei arderi complete, cu eficienţa indicată de producător;
• analiza gazelor arse şi verificarea încadrării valorilor în limitele admise;
• verificarea funcţionării corecte a dispozitivelor de comanda, control, reglare şi de siguranţă;
• efectuarea verificărilor specifice fiecarui tip de centrala termica în conformitate cu condiţiile tehnice prevazute în livretul aparatului, precum şi în instrucţiunile producătorului.

Instalarea punerea in functiune și service-ul centralei termice trebuie efectuata întotdeauna de către personal profesionist calificat, conform Prescripțiilor I.S.C.I.R. – PT A 1-2010, în bază normelor și regulamentelor în vigoare.

Centralele termice sunt echipamente care necesita intretinere periodica. Revizia centralei termice este un serviciu cu valoare fixă, care cuprinde o mentenanţă preventivă completă a unei centrale termice, conform procedurilor specifice fiecarei centrale termice.

Activitatea de revizie presupune întreţinerea periodică a centralei termice şi constă în ansamblul de operaţiuni de control a stării aparatului generator de caldura si este menit să corecteze eventualele abateri de la funcţionalitatea normală şi astfel să preîntampine apariţia unor defecte majore.

Se recomandă realizarea unei revizii periodice anuale la fiecare centrala termica. Producatorii de centrale termice recomanda ca să se efectueze in fiecare an o revizie în vederea unei întreţineri corecte a echipamentului de incalzire.

Respectând aceste recomandări, clientul are siguranţa faptului că centrala termica functioneaza in parametri stabiliti de fabricantul centralei termice si ca beneficiaza de un confort maxim, precum şi de o prelungire a duratei de viaţă a centralei termice.

Montarea, dar mai ales punerea în funcţiune a unei centrale termice se va efectua, în mod obligatoriu, de către persoane juridice autorizate I.S.C.I.R. şi atestate de producătorul centrale termice.
Dupa punerea in functiune a centralei termice specialistul autorizat de ISCIR si de catre fabricantul aparatului va intocmi procesul verbal de punere in functiune a centralei termice si livretul aparatului de utilizare gaz metan în conformitate cu PT A 1-2010.

Proiectarea şi executarea instalaţiei de gaz aferente centralei termice se realizează doar cu firme autorizate A.N.R.E. Este de preferat să se încheie un contract de service cu o societate autorizată I.S.C.I.R. pentru asigurarea service-ului anual recomandat de fabricant.

Nu instalaţi niciodată centrala termică deasupra maşinilor de gătit aflate în bucătărie şi în general, deasupra oricăror surse de vapori graşi pentru ca există riscul de a dăuna bunei funcţionări a centralei din cauza posibilelor depuneri.

Luaţi măsuri ca peretele şi dispozitivele de fixare să fie îndeajuns de rezistente pentru a susţine greutatea centralei termice.

Dacă apa din instalatia de alimentare cu apa rece are o duritate mai mare se va monta obligatoriu un filtru de dedurizare a apei.

Prescripţiile tehnice au rolul de a asigura protecţia persoanelor si a mediului de eventualele accidente datorate aparatelor de utilizare gaz metan  montate necorespunzator sau puse in functiune de persoane neautorizate.

Utilizatorul final are obligaţia de a efectua verificarea tehnică a centralei termice cel puţin o dată la 2 ani dupa autorizarea iniţială de funcţionare. Este strict interzisă încredinţarea centralelor termice unor persoane sau agenţi economici neautorizaţi I.S.C.I.R. , pentru efectuarea de intervenţii sau reparaţii.

Înainte de a vă gândi la economiile pe care le puteţi face apelând la o persoană neautorizată, luaţi în calcul riscurile la care vă expuneţi atât dumneavoastră, cât şi familia.

Utilizatorul final este obligat sa păstreze în bune condiţii livretul aparatului de utilizare (livretul centralei termice),  care evidenţiază verificările tehnice periodice efectuate şi care descrie condiţiile de exploatare pe toată durata de serviciu a centralei termice, de la prima punere în funcţiune până la scoaterea din uz a acesteia.

În perioada dintre două verificări tehnice periodice sunteţi obligat să:
• respectaţi instrucţiunile de utilizare ale fabricantului centralei termice, care vă sunt special destinate;
• de asemenea, sa respectaţi instrucţiunile şi recomandările firmei autorizate care a efectuat lucrările de punere în funcţiune şi verificarea tehnică periodică;
• în cazul constatării unui defect opriţi imediat aparatul, il deconectati de la instalatia electrica, inchideti robinetul de gaz şi anuntaţi imediat firma de service autorizata care va efectuat ultima verificare tehnica periodica. Repunerea în funcţiune este permisă numai după efectuarea remedierilor defectului de către un prestator de specialitate autorizat I.S.C.I.R.

Este recomandat să încheiaţi un contract de mentenanţă (service) cu o companie specializată în domeniu, care să cuprindă cel puţin o inspecţie anuală în cursul căreia se vor efectua următoarele operaţiuni:
• curăţarea schimbatorului de caldura a centralei termice, a arzătorului şi a ventilatorului;
• verificarea pompei de circulatia a agentului termic;
• verificarea şi reglarea organelor de reglare;
• verificarea dispozitivelor de siguranţă a centralei termice respectiv a vasului de expansiune si a supapei de siguranta;
• verificarea debitelor de gaz.

Garanţia centralei termice
Certificatul de garanţie al aparatului precizează limitele garanţiei.
Garantia pentru centralele termice pe gaz murale in Romania este de 3 ani.
In aceasta perioada toate piesele de schimb defecte se inlocuiesc pe gratis.

Pentru a beneficia de garanţie, este necesar ca instalarea, reglarea şi punerea în funcţiune a instalaţiei de utilizare gaze naturale să fie efectuate de către un profesionist calificat, autorizat ISCIR si care este autorizat de firma producatoare a centralei termice.

Societatea SC Benedek&Co SRL este autorizata ISCIR si in acelasi timp autorizata pentru lucrarile de punere in functiune si service pentru toate tipurile de centrale termice fabricate de firmele Ferroli, Motan, Viessmann, Immergas, Protherm, Berreta in judetele Cluj, Maramures si Mures.

Contact: S.C. BENEDEK & CO S.R.L.
• Baia Mare, B-dul Bucuresti, nr. 36, Tel/Fax: 0262-220.600; Mobil: 0726-333.566
• Cluj Napoca, Str. Bucegi 5-9, Tel/Fax: 0264-421.224;  Mobil: 0726-333.574
• Targu Mures, Str. Infratirii,  Nr.25 Tel/Fax: 0265-254.109; Mobil: 0726-333.572

Program de lucru: de luni pâna vineri între orele 8 si 18:30, si sâmbata între orele 8 si 12:30.
Adresa de email: baiamare@benedekco.ro


 

Livrare in toata tara: Baia Mare, Sighet, Viseu, Borsa, Satu Mare, Carei, Negresti-Oas, Oradea, Marghita, Beius, Zalau, Cehu Silvaniei, Jibou, Cluj Napoca, Gherla, Dej, Bistrita-Nasaud, Rodna, Targu Mures, Reghin, Tarnaveni, Iernut, Suceava, Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc, Botosani, Dorohoi, Iasi, Targu frumos, Pascani, Piatra Neamt, Roman, Targu Neamt, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Vlahita, Bacau, Onesti, Vaslui, Barlad, Husi, Galati, Tecuci, Focsani, Odobesti, Adjud, Sfantu Gheorghe, Covasna, Brasov, Rupea, Rasnov, Sacele, Sibiu, Medias, Agnita, Alba Iulia, Aiud, Arad, Lipova, Timisoara, Lugoj, Deva, Brad, Petrosani, Resita, Oravita, Targu Jiu, Orsova, Craiova, Calafat, Ramnicu Valcea, Caracal, Slatina, Pitesti, Campulung, Turnu Magurele, Targoviste, Ploiesti, Bucuresti, Giurgiu, Urziceni, Slobozia, Calarasi, Fetesti, Braila, Tulcea, Harsova, Constanta, Medgidia, Cernavoda.