Aniversare de 15 ani de la infiintarea firmei S.C. Benedek Co SRL 2002 - 2017

Centrale termice, boilere, termostate, sisteme solare, climatizare,materiale instalatii FERROLI LADAN MOTAN VIESSMANN IMMERGAS SUNSYSTEM ATACK FORTIUS VIADRUS

Contact rapid, telefon: 0262220600, mobil: 0726333566, email: baiamare@benedekco.ro

baiamare@benedekco.ro

"OFERTE SPECIALE"

Pret: 2309 lei Boiler de apa calda inox Motan tip BA 120 LPV, volum 120 litri

boilere de apa calda

boiler de apa calda din inox de 120 litri Motan BA 120 LPV
detaliu de executie
detaliu boiler inox cu piese componente

Furnitura boilerului de apa calda din inox BA 120 LPV include:

• rezervor de acumulare din inox de 120 litri;
• pompa de circulatie apa calda de consum menajer;
• supapele de sens de sens unic;
• vas de expansiune cu membrana de cauciuc sanitar de 8 litri;
• supapa de siguranta de 8 bar;
• termostat de reglare temperatura apa calda de consum (comanda pompa de circulatie acm);
• termometru cu cadran pentru vizualizarea temperaturii apei calde din boiler;
• robinet de golire a boilerului;
• ventil de dezaerisire;
• anod de magneziu.

Boiler de apa calda cu acumulare din otel inoxidabil
Motan tip BA 120 LPV

Descriere generala

Boilerul de apa calda cu acumulare in otel inoxidabil Motan tip BA 120 LPV este un produs fabricat utilizând componente de înaltă calitate, tehnologii de cea mai inalta clasa, asigurand produsului un design modern si o fiabilitate ridicata. 

Boilerul din otel inoxidabil Motan, tip BA 120 LPV functioneaza atasat la centrale termice murale care prepara apa calda de consum menajer in regim instant prin intermediul schimbatoarelor termice bitermice sau a schimbatoarelor de caldura secundare cu placi. 

Boilerul BA 120 LPV este de tip acumulator de apa calda si are rolul de a stoca apa calda de consum menajer preparata de centrala termica si de a pastra o rezerva de apa calda pentru a asigura apa calda de consum menajer la mai multe puncte de consum imediat, simultan si la temperatura dorita de utilizator.

Descriere boiler inox Motan tip BA 120 LPV - 120 litri

Boilerul de apa calda BA 120 LPV este controlat printr-un sistem de reglare a temperaturii al apei calde de consum menajer si de indata ce s-a inceput consumul rezervei de apa calda din boiler si implicit scade temperatura apei calde din el, se porneste prepararea apei calde instantaneu. 

Astfel, chiar in cazul consumului simultan de la mai multe puncte de consum de apa calda—de exemplu de la baie si de la bucatarie in acelasi timp—se asigura apa calda la temperatura dorita de consumator datorita rezervei mari—120 litri—de apa calda din boiler. 

Boilerul este prevazut cu un termostat reglabil, care porneste pompa de circulatie a apei calde de consum menajer, de indata ce temperatura apei calde din boiler scade sub temperatura setata de utilizator. 

La pornirea pompei de circulatie a boilerului acumulator de apa calda BA 120 LPV, centrala termica la care este conectat boilerul de inox BA 120 LPV incepe prepararea apei calde de consum menajer si se face incontinuu realimentarea boilerului cu apa calda. 

Apa calda acumulata in boilerul de inox BA 120 LPV este suficienta pentru asigurarea apei calde de consum menajer pentru o familie mare si la mai multe puncte de consum deodata. 

Boilerul din inox BA 120 LPV poate fi conectat la orice tip de centrala termica murala pe gaz—cu schimbator de caldura bitermic sau cu doua schimbatoare de caldura—si dispune de dispozitive de siguranta si reglare incorporate. Boilerul din inox Motan BA 120 LPV dispune de sisteme de siguranta pentru protectie atat la suprapresiune cat si la supratemperatura. 

Pentru protectia impotriva suprapresiunii boilerul BA 120 LPV este prevazut cu un vas de expansiune cu membrana de cauciuc de 8 litri si cu o supapa de siguranta de 8 bar. 

Boilerul BA 120 LPV are in componenta si un termostat reglabil de la care se poate regla temperatura apei calde de consum. 

Acest termostat reglabil asigura pornirea automata a pompei de circulatie a apei calde de consum menajer la scaderea temperaturii apei calde din boiler sub cea setata de utilizator si oprirea pompei la atingerea temperaturii setate de utilizator. 

Pompa de circulatie impreuna cu supapele de sens unic aferente fac parte componenta din furnitura boilerului de acumulare si sunt incluse in pretul boilerului. 

Corpul boilerului este confectionat din tabla din otel inoxidabil care este un material ideal recipientii de apa calda de consum menajer datorita rezistentei deosebit de bune la coroziune. 

In acelasi timp, calitatea apei stocate intr-un boiler inoxidabil este mult mai buna decat la orice alt tip de boiler. Anodul de magneziu cu care este prevazut boilerul din inox BA 120 LPV este o protectie suplimentara, care asigura produsului o durata de viata si mai indelungata. 

Garantia produsului este de 3 ani, iar perioada medie de viata este de peste 10 ani.

Schema de racordare a boilerului de inox Motan tip BA 120 LPV la centrala termica

schema de montaj a boilerului la instalatie

Schema hidraulica de montaj a boilerului in instalatie:

schema hidraulica de montaj a boilerului in instalatie


    PRET (cu T.V.A. 19%): 2309 LEI     

Volum: 120 litri

     Formular de comanda produse                                 

     (descarca pliantul boilerului pliant boiler inox Motan BA 120 LPV - 120 litri)

(descarca manualul boilerului manual boiler inox Motan BA 120 LPV - 120 litri)

                                                                Recomanda prin:      

                                        

                                                                                           Va mai putem oferi:

 

 

 

 

 

Livrare in toata tara: Baia Mare, Sighet, Viseu, Borsa, Satu Mare, Carei, Negresti-Oas, Oradea, Marghita, Beius, Zalau, Cehu Silvaniei, Jibou, Cluj Napoca, Gherla, Dej, Bistrita-Nasaud, Rodna, Targu Mures, Reghin, Tarnaveni, Iernut, Suceava, Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc, Botosani, Dorohoi, Iasi, Targu frumos, Pascani, Piatra Neamt, Roman, Targu Neamt, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Vlahita, Bacau, Onesti, Vaslui, Barlad, Husi, Galati, Tecuci, Focsani, Odobesti, Adjud, Sfantu Gheorghe, Covasna, Brasov, Rupea, Rasnov, Sacele, Sibiu, Medias, Agnita, Alba Iulia, Aiud, Arad, Lipova, Timisoara, Lugioj, Deva, Brad, Petrosani, Resita, Oravita, Targu Jiu, Orsova, Craiova, Calafat, Ramnicu Valcea, Caracal, Slatina, Pitesti, Campulung, Turnu Magurele, Targoviste, Ploiesti, Bucuresti, Giurgiu, Urziceni, Slobozia, Calarasi, Fetesti, Braila, Tulcea, Harsova, Constanta, Medgidia, Cernavoda.