Aniversare de 15 ani de la infiintarea firmei S.C. Benedek Co SRL 2002 - 2012

Yahoo Messenger

Centrale termice, boilere, termostate, sisteme solare, climatizare,materiale instalatii FERROLI LADAN MOTAN VIESSMANN IMMERGAS SUNSYSTEM ATACK FORTIUS VIADRUS

Contact rapid, telefon: 0262220600, mobil: 0726333566, email: baiamare@benedekco.ro

baiamare@benedekco.ro

"OFERTE SPECIALE"

Radiatoare din aluminiu Ferroli Clan 600 N - 42 lei/element

 radiatore de aluminiu Ferroli Clam 600 N

               Radiatoare din aluminiu Ferroli Clan 600 N

Radiatoarele de aluminiu Ferroli Clan 600 N sunt confectionate din elementi cu o putere termica sporita fata de alte tipuri de radiatoare cu aceleasi dimensiuni. 

Elementii radiatoarelor de aluminiu Clan 600 N sunt turnati sub presiune, dintr-un aliaj de aluminiu cu o compozitie speciala, iar datorita design-ului deosebit al aripioarelor convectoare ale elementilor de radiator, se asigura o transmisie deosebit de eficienta a caldurii agentului termic de incalzire la aerul din incaperea de locuit. 

Aliajul de aluminiu special din care sunt confectionate radiatoarele Clan, are o inertie termica scazuta si reduce timpul de incalzire. 

In acelasi timp aluminiul are o rezistenta ridicata la coroziune si are o greutate mica, facilitand astfel intretinerea si montajul. 

Rezistenta sporita la coroziune face ca durata de viata a radiatoarelor din aluminiu sa fie virtual nelimitata. 

Ca o protectie suplimentara, fiecare element de radiator este acoperit printr-un procedeu de electrodepunere prin anaforeza cu rasina epoxidica. Dupa aceea, elementii de radiator sunt trecuti printr-un cuptor de coacere, care la temperatura de 200C formeaza un strat protector deosebit de rezistent pe suprafata produsului.

Radiatoarele de aluminiu Clan sunt supuse la doua probe de presiune hidraulica, prima data fiecare element in parte este probat si dupa aceea, se face proba pentru fiecare bloc de 10 elementi de radiator. 

Radiatoarele (caloriferele) din aluminiu Ferroli CLAN N ofera solutia ideala pentru incalzirea locuintei dumneavoastra, avand o greutate redusa, sunt usor de transportat, de  manipulat si de montat . 

Sistemul de asamblare pe baza de elementi face posibila obtinerea puterilor termice dorite in incaperea de locuit, iar in cazul in care se doreste inlocuirea a unuia sau a mai multor elementi acest lucru se poate realiza cu usurinta. 

Datorita continutului redus de apa, radiatoarele de aluminiu CLAN N se incalzesc rapid, avand o inertie termica mica si functioneaza extrem de eficient in sistemele de incalzire prevazute cu centrale termice murale sau cu centrale de apartament. 

Aceste radiatoare de aluminiu au un design modern, placut si elegant. Durata medie de viata a radiatoarelor Ferroli Clan 600 este de de 20 de ani iar garantia lor de 15 ani. 

Radiatoarele se livreaza ambalate in folie de plastic—pentru a proteja vopseaua—in blocuri de cate 10 elementi. 

Racordurile radiatoarelor sunt de 1" iar pentru montarea robinetilor de tur/retur si a ventilelor de dezaerisire sunt prevazute ca accesorii reductii 1 - 1/2". 

ACCESORII PENTRU RADIATOARELE DIN ALUMINIU CLAN 600 N (ACCESORIILE NU SUNT INCLUSE IN PRET) :

• Kit 2 console;
• Dopuri 1";
• Reductii 1"-1/2";
• Niple 1";
• Garnituri 

 PRET (cu T.V.A. 19%):  42 lei/element 

 

                                      

                         (descarcati fisa tehnica Fisa tehnica radiatoare aluminiu Clan)                                                                                                                                                  

                                                                                      


Livrare in toata tara: Baia Mare, Sighet, Viseu, Borsa, Satu Mare, Carei, Negresti-Oas, Oradea, Marghita, Beius, Zalau, Cehu Silvaniei, Jibou, Cluj Napoca, Gherla, Dej, Bistrita-Nasaud, Rodna, Targu Mures, Reghin, Tarnaveni, Iernut, Suceava, Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc, Botosani, Dorohoi, Iasi, Targu frumos, Pascani, Piatra Neamt, Roman, Targu Neamt, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Vlahita, Bacau, Onesti, Vaslui, Barlad, Husi, Galati, Tecuci, Focsani, Odobesti, Adjud, Sfantu Gheorghe, Covasna, Brasov, Rupea, Rasnov, Sacele, Sibiu, Medias, Agnita, Alba Iulia, Aiud, Arad, Lipova, Timisoara, Lugoj, Deva, Brad, Petrosani, Resita, Oravita, Targu Jiu, Orsova, Craiova, Calafat, Ramnicu Valcea, Caracal, Slatina, Pitesti, Campulung, Turnu Magurele, Targoviste, Ploiesti, Bucuresti, Giurgiu, Urziceni, Slobozia, Calarasi, Fetesti, Braila, Tulcea, Harsova, Constanta, Medgidia, Cernavoda.