Va dorim sarbatori fericite Centrale termice, boilere, termostate, sisteme solare, climatizare,materiale instalatii FERROLI LADAN MOTAN VIESSMANN IMMERGAS SUNSYSTEM ATACK FORTIUS VIADRUS

Contact rapid, telefon: 0262220600, mobil: 0726333566, email: baiamare@benedekco.ro

"OFERTE SPECIALE"

Termeni si conditii

AVIZ IMPORTANT:

Preturile afisate pe website sunt valabile doar pentru comenzile online efectuate in mod corect cu specificarea numelui, prenumelui, adresei complete si a numarului de telefon a solicitantului.

Acest lucru este foarte important pentru a se putea intocmi in mod corect factura fiscala, certificatul de calitate si garantie precum si documentele necesare pentru livrarea produselor.

Preturile din magazine difera in functie de orasul in care se afla magazinul.

Preturile produselor din fiecare magazin sunt afisate in mod vizibil pe fiecare produs in parte conform legislatiei in vigoare.

                                                                    ART 1. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE
 Acceptarea termenilor si conditiilor reprezinta un contract de vanzare-cumparare incheiat intre Client si SC BENEDEK & CO SRL, in calitate de detinator al site-lui si implicit al magazinului virtual, care se va numi in continuare Vanzator.

Datele Vanzatorului:
SC BENEDEK & CO SRL, B-dul Bucuresti, nr. 36, Baia Mare
CUI-RO 14527419, Nr. la Registrul Comertului J24/144/2002
Adrese e-mail: baiamare@benedekco.ro

 Acest contract de vanzare intre Client si Vanzator creaza drepturi si obligatii reciproce in sarcina ambelor parti.

 Vanzatorul isi asuma dreptul de a realiza modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare, de aceea recomandam sa cititi cu atentie de fiecare data pentru a vedea conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

                                            ART 2. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR
 Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de VANZATOR numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. Vanzatorul se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale decat in cazul solicitarilor organelor de control abilitate.

                                                                      ART 3. PROMOTII SI CONCURSURI
 Vanzatorul isi stabileste singur regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Vanzatorul nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

                                                                                     ART 4. MINORI
 Vanzatorul nu vinde produse care sa fie cumparate de catre minori. Daca sunteti minor si accesati site-ul si doriti achizitionarea unor produse, rugati parintii sau tutorele legal sa confirme comanda. Atentie, in cazul unor comenzi trimise de catre minori, parintii vor fi responsabili pentru acceptarea comenzii !

                                                                      ART 5. GRESELI DE TIPARIRE
 In cazul unor greseli de tiparire vis a vis de pret sau de detalii tehnice, Vanzatorul se obliga sa anunte Clientul care a comandat produsul in cel mai scurt timp si sa restituie acestuia banii in cazul in care nu s-a efectuat livrarea. In cazul in care livrarea a fost facuta si Clientul doreste returnarea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala Vanzatorului si de asemenea va fi restituita contravaloarea produsului.

                                      ART.6. CONFIRMAREA COMENZII-INCHEIEREA CONTRACTULUI
 Confirmarea comenzii de catre Client reprezinta implicit si acceptarea conditiilor si termenelor din contractul de vanzare cumparare. Data contractului este data confirmarii comenzii iar produsele trec in proprietatea Clientului in momentul platii integrale a comenzii.

                                                            ART 7. PROCEDURA DE COMANDA 
  La terminarea comandarii tuturor produselor dorite se finalizeaza comanda, se introduc datele personale si se confirma prin:
- Email de confirmare: dupa trimiterea comenzii Clientul va primi un email de confirmare cu produsele comandate si datele sale.
- Contact telefonic: Clientul poate fi contactat telefonic de catre un operator al Vanzatorului pentru a stabili impreuna detalii legate de plata si livrare.

                                                                           ART 8. PLATA
 Plata se realizeaza astfel:
1. Pentru Persoane fizice si juridice plata se face conform variantelor de plate expuse in formularul de comanda , din cadrul magazinului virtual. Aceste modalitati vor putea fi schimbate de Vinzator fara un anunt prealabil.

Cont IBAN lei: RO78 BPOS 1300 8624 963R ON01 - Bancpost Cluj-Napoca - pentru plata Ón numerar

 Cont IBAN lei: RO39 RNCB 0182 0341 3380 0001 - BCR Baia Mare

 Cont IBAN lei: RO02 TREZ 4365 069X XX00 2044 - TREZORERIA Baia Mare

                                                     ART 9. LIVRAREA: MODALITATI SI TAXE
- Modalitati de livrare: modalitatile prezentate in formularul de comanda din cadrul magazinului virtual, sau un alt serviciu de curierat pentru care Clientul poate opta separat.

 Termenul de livrare este intre 2 si 7 zile pentru produsele aflate pe stoc care se platesc ramburs sau plata integrala in functie de prducatorul produsului comandat si modalitatea de livrare. 

                                            ART 10. RETURNAREA SAU REFUZAREA MARFII
 Vanzatorul garanteaza ca produsul primit este cel a carui poza este expusa pe site si corespunde caracteristicilor. Puteti solicita detalii suplimentare inainte de comanda. Produsele comandate nu pot fi returnate decat in cazul in care sunt defecte.

 Refuzul nejustificat de receptie a bunurilor comandate de catre Client si implicit a efectuarii platii catre companie da dreptul acesteia sa solicite de la Client repararea tuturor prejudiciilor cauzate, inclusiv plata beneficiilor de care compania a fost lipsita.

RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMATOAREI LEGI:

Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email: baiamare@benedekco.ro

Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

In maxim 30 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra sau prin mandat postal.
Cheluielile de returnare si comisioanele bancare vor fi suportate de cumparator si se vor scadea din suma de returnat.
Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie si certificatul de garantie in original.
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente.

NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse aduse pe comenzi speciale

                                                                    ART 11. GARANTII
 Garantiile produselor sunt cele eliberate de producatori si difera pentru fiecare grupa de produse, avind termene de garantie conform legii. Pentru eventualele probleme ivite in timpul garantiei, respectati indicatiile din certificatul de garantie.

                                                                      ART 12. LITIGII
Orice litigiu se va incerca a se solutiona pe cale amiabila, prin intelegere intre parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se va solutiona in instanta de catre judecatoria de pe raza teritoriala a Vanzatorului.

Livrare in toata tara: Baia Mare, Sighet, Viseu, Borsa, Satu Mare, Carei, Negresti-Oas, Oradea, Marghita, Beius, Zalau, Cehu Silvaniei, Jibou, Cluj Napoca, Gherla, Dej, Bistrita-Nasaud, Rodna, Targu Mures, Reghin, Tarnaveni, Iernut, Suceava, Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc, Botosani, Dorohoi, Iasi, Targu frumos, Pascani, Piatra Neamt, Roman, Targu Neamt, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Vlahita, Bacau, Onesti, Vaslui, Barlad, Husi, Galati, Tecuci, Focsani, Odobesti, Adjud, Sfantu Gheorghe, Covasna, Brasov, Rupea, Rasnov, Sacele, Sibiu, Medias, Agnita, Alba Iulia, Aiud, Arad, Lipova, Timisoara, Lugoj, Deva, Brad, Petrosani, Resita, Oravita, Targu Jiu, Orsova, Craiova, Calafat, Ramnicu Valcea, Caracal, Slatina, Pitesti, Campulung, Turnu Magurele, Targoviste, Ploiesti, Bucuresti, Giurgiu, Urziceni, Slobozia, Calarasi, Fetesti, Braila, Tulcea, Harsova, Constanta, Medgidia, Cernavoda.