Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE CENTRALE TERMICE PE LEMNE PELETI SI CARBUNI CENTRALE TERMICE PE PELETI Centrala termica pe peleti Ferroli BioPellet Tech 50 kW
Poza Centrala termica pe peleti Ferroli BioPellet Tech 50 kW

Centrala termica pe peleti Ferroli BioPellet Tech 50 kW

Cod produs:   1000W50
Producator:   FERROLI
Pret vechi:   19.84700 lei cu TVA
Pret:   19.26900lei cu TVA
Discount:   2%
Contact: 0726333567 ; 0726333572   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe peleti Ferroli BioPellet Tech 50 kW

Centrala termica pe peleti Ferroli BioPellet Tech 50 kW


Centrala termica pe peleti Ferroli BioPellet Tech este una dintre cele mai eficiente centrale termice pe peleti existente pe piata romaneasca. Principiul de funcționare a acestei centrale termice pe peleti automatizate se bazează pe utilizarea unei camere de ardere etanse care functioneaza in depresiune, debitul de aer de combustie fiind controlat de catre ventilatorul de exhaustare gaze arse.

Controlul arderii este optimizat de catre automatizarea centralei, folosind un algoritm de modulare special care reduce atat viteza de dozare a peletilor cat si debitul de aer de combustie aspirat de catre ventilator pe masura ce temperatura agentului termic se apropie de valoarea setata de catre utilizator.


Beneficii si facilitati:
• Ventilator evacuare - asigura debitul de aer necesar si evacuarea gazelor arse;
Randament ridicat de pana la 94% - temperatura gazelor de ardere sub 160°C;
Nivel scazut de NOx conform Normelor Europene EN 303-5 (teste efectuate la Institutul Kiwa din Treviso (Italia);
Aprindere/Pornire/Oprire cazan complet automatizate;
Functionare eficienta – focar etans cu debitul aerului de ardere controlat de un ventilator;
Dimensiuni compacte – cazanul se poate transporta si monta usor datorita dimensiunilor reduse (rezervor de peleti montat deasupra);
Constructie robusta – tabla de otel de 5 mm sudata pentru suprafetele in contact cu flacara si de 4 mm pentru celelalte;
Protectie aprindere – camera de ardere si zona de depozitare sunt despartite printr-o zona de protectie;
Ardere eficienta - curatare si intretinere simplificate fata de cazanele clasice pe combustibil solid.


DISPOZITIVE DE SIGURANTA:
Termostat de siguranta:
Centrala termica pe peleti Biopellet Tech este dotata cu un termostat de siguranta montata pe snecul de peleti pentru prevenirea aprinderii peletilor din buncarul de peleti.
Presostat de siguranta:
Centrala termica pe peleti Biopellet Tech are montata un senzor de presiune în interiorul camerei de ardere. Acesta opreste functionarea centralei termice cand se deschide usa ei.
Clapete antiexplozie:
Centrala termica pe peleti Biopellet Tech este dotata cu clapete antiexplozie montate pe usa camerei de ardere pentru modelele de 30 si 50 kW. Pentru centrala termica Biopellet Tech 21S acestea sunt pozitionate pe peretele posterior a camerei de ardere.


COSUL DE FUM - Tubulatura de evacuare gaze arse va fi etansa, va avea diametrul cel putin egal cu diametrul racordului de evacuare a gazelor din cazan, lungime maxima 3,5 m, inaltimea minima de la sol a sectiunii de iesire a tubulaturii de 2 m si panta ascendenta spre exterior. La exterior trebuie obligatoriu montat un element terminal cu palaria antivant, acest element trebuie sa aiba cel putin o jumatate de metru si sa fie montat pe verticala cu palarie antivant si stut de scurgere condens in partea inferioara.

 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe peleti Ferroli BioPellet Tech 50 kW
Alte produse din categorie
-10%
19869.00 lei 
17785.00 lei