Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE GAZ CENTRALE TERMICE PE GAZ IN CONDENSATIE Centrala termica pe gaz in condensatie Vitodens 111-W 25 kW
Poza Centrala termica pe gaz in condensatie Vitodens 111-W

Centrala termica pe gaz in condensatie Vitodens 111-W 25 kW

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   B1LF
Producator:   VIESSMANN
VIESSMANN
VIESSMANN

Video centenar Viessmann 1917 ÷ 2017:

 

Compania Viessmann este liderul din Germania în domeniul instalatiilor de încălzire, de aer conditionat, de refrigerare si al instalatiilor solare. InfiinÈ›ată în anul 1917 în Germania ea se remarca prin traditia calitatii a tuturor produselor sale. In anul 2017 compania Viessmann a sarbatorit 100 de ani de la infiintarea ei si realizează în prezent o cifră de afaceri de 2,37 miliarde Euro È™i numără în jur de 12.100 de angajaÈ›i cu inalta pregatire profesionala.

Orientarea internaÈ›ională a firmei Viessmann este concretizata prin cele 22 de fabrici amplasate în 11 È›ari, precum si prin reprezentanÈ›ele comerciale aflate în 74 de È›ari de pe tot cuprinsul globului. Exportul reprezintă 55% din totalul cifrei de afaceri a companiei Viessmann.


Pret vechi:   8.93100 lei cu TVA
Pret:   8.85000lei cu TVA
Discount:   0%
Putere termica nominala [kW]   26
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe gaz in condensatie Vitodens 111-W 25 kW

Centrala termica Viessmann Vitodens 111-W putere termica nominala - 25 kW cu boiler de apa calda 46 litriCentrala termica Viessmann Vitodens 111-W are arzătorul, grupul hidraulic ÅŸi schimbătorul de căldură din oÅ£el inoxidabil. Ea este o centrala termica in condensaÅ£ie cu dimensiuni reduse ÅŸi cu un preÅ£ atractiv pentru client. 


Centrala termica Viessmann Vitodens 111-W este soluÅ£ia cea mai buna atât pentru construcÅ£ii noi cât ÅŸi pentru proiecte de modernizare a sistemelor de încălzire existente. 


Centrala termica compacta Viessmann Vitodens 111-W este uÅŸor de instalat ÅŸi poate fi amplasata funcÅ£ie de necesităţi, in diverse incaperi: în bai, în bucătării, în mansarde si chiar in nise sau in coltul incaperilor. Acest lucru este foarte avantajos si se datoreaza faptului ca centrala termica Vitodens 111-W nu nu necesită spaÅ£ii laterale pentru accesul la componentele ei. 


Toate componentele centralei termice Viessmann Vitodens 111-W sunt accesibile din partea frontală a centralei. 


   EficienÅ£a energetică ridicată: 


Centrala termica în condensaÅ£ie Viessmann Vitodens 111-W consumă mai puÅ£ină energie decat centralele termice pe gaz clasice deoarece prin schimbatorul de caldura special din inox se recupereaza caldura din gazele arse inainte de evacuarea lor la cos. 


Acest lucru are ca rezultat o creÅŸtere semnificativă a eficienÅ£ei energetice a aparatului. Se reduce consumul de gaz metan si implicit costurile pentru încălzirea locuintei ÅŸi in acelasi timp se protejeaza mediului înconjurător. 


Schimbatorul de caldura al centralei termice Viessmann Vitodens 111-W—Inox- Radial—este confectionat dintr-ul otel inoxidabil special german printr-o tehnologie de ultima generatie in fabrica Alendorf din Germania - vezi fotografia din stanga (pentru a mari imaginea, dati clic pe ea). 


Tevile schimbatorului au sectiunea rectangulara pentru a economisi spatiu si a mari eficienta suprafetei de schimb de caldura. 


Centrala termica murala în condensaÅ£ie Viessmann Vitodens 111-W oferă performanţă tehnică deosebita la un preÅ£ atractiv. 


   Durabil si economic:  


• Schimbatorul de caldura al centralei termice Viessmann Vitodens 111-W este confectionat din otel inoxidabil special si are o durata de viata ridicata si asigura un comfort termic deosebit. 
• Arzătorul cilindric MatriX si este de-asemenea confecÅ£ionat din oÅ£el inoxidabil si este durabil si rezistent. Arderea este cu sistem de ardere modulanta in functie de necesarul de caldura pentru incalzire si preparare apa calda de consum menajer.
• Grupul hidraulic al centralei termice este compact si poate fi accesat usor din partea frontală a centralei, ceea ce permite o intervenÅ£ie rapidă pentru lucrarile de service si operaÅ£iile de întreÅ£inere uzuale. Grupul hidraulic conÅ£ine pompa de circulaÅ£ie si vana de amestec cu trei cai.
• Automatizarea centralei termice Viessmann Vitodens 111-W are sistem de autodiagnoză incorporat. Panoul de comanda este uÅŸor de folosit atat de  utilizator cat si de personalul de service.
• Sistemul electronic de automatizare cu care este echipat centrala termica Viessmann Vitodens 111-W asigură funcÅ£ionarea instalaÅ£iei de incalzire în functie de temperatura reglata de la panoul de comanda sau comandata de un termostat ambiental.
• Daca se doreste, se poate conecta la centrala termica un senzor de temperatură exterioară pentru reglarea instalatiei de incalzire in functie de temperatura exterioara. In acest caz, automatizarea va comuta pe regimul de funcÅ£ionare in functie de temperatura exterioara si va comanda centrala termica in functie de temperatura exterioara.
• Automatizarea include ÅŸi sistemul de protecÅ£ie antiîngheÅ£.
• Deservirea instalaÅ£iei se realizează simplu ÅŸi comod prin intermediul butoanelor rotative de reglaj ale temperaturilor de încălzire ÅŸi de preparare a apei calde de consum menajer. Pe afişajul digital sunt indicate temperaturile ÅŸi parametri de stare a instalaÅ£iei de incalzire si a apei calde de consum menajer.


   Avantajele centralei termice Viessmann Vitodens 111-W sunt: 


• Randament ridicat: 108%
• Boiler de apa calda cu volumul de 46 litri.
• SuprafaÅ£a de transfer termic—schimbatorul de caldura Inox-Radial—din oÅ£el inoxidabil:
- rezistenţă anticorozivă deosebita datorita oÅ£elului aliat de înaltă calitate; 
- efect de autocurăţire a schimbatorului de caldura datorita suprafeţelor netede din oţel inoxidabil care nu permit depuneri
• Arzătorul cilindric Matrix din oÅ£el inoxidabil este un produs inovator al companiei Viessmann si realizeaza un amestec foarte bun de gaz-aer, precum si o ardere cu randament foarte ridicat.
• Grupul hidraulic cu componente uÅŸor accesibile ceea ce simplifică întreÅ£inerea ÅŸi operaÅ£iunile de service;
• Racordul la reÅ£eaua de apă se afla în partea inferioară a centralei termice si este usor accesibil;
• Vasul de expasiune este montat in carcasa centralei;
• Sistem de automatizare digital cu funcÅ£ionare în regim de temperatură constantă sau comandată de temperatură exterioara;
• Centrala termica murala în condensaÅ£ie Viessmann Vitodens 111-W este clasificata in categoria centralelor termice cu 4 stele **** din punct de vedere al eficienÅ£ei energetice, conform directivei europene 92/42 CE.


VERSIUNI DISPONIBILE:
VITODENS 111-W 25 KW
VITODENS 111-W 35 KW 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe gaz in condensatie Vitodens 111-W 25 kW
Alte produse din categorie