Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE GAZ CENTRALE TERMICE PE GAZ CLASICE, CONVENTIONALE Centrala termica pe gaz Viessmann Vitopend 100-W 24 kW cu tiraj natural
Poza Centrala termica pe gaz Viessmann Vitopend 100-W 24 kW cu tiraj natural

Centrala termica pe gaz Viessmann Vitopend 100-W 24 kW cu tiraj natural

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   A1JA combi atmosferic 24 kW
Producator:   VIESSMANN
VIESSMANN
VIESSMANN

Video centenar Viessmann 1917 ÷ 2017:

 

Compania Viessmann este liderul din Germania în domeniul instalatiilor de încălzire, de aer conditionat, de refrigerare si al instalatiilor solare. Inființată în anul 1917 în Germania ea se remarca prin traditia calitatii a tuturor produselor sale. In anul 2017 compania Viessmann a sarbatorit 100 de ani de la infiintarea ei si realizează în prezent o cifră de afaceri de 2,37 miliarde Euro și numără în jur de 12.100 de angajați cu inalta pregatire profesionala.

Orientarea internațională a firmei Viessmann este concretizata prin cele 22 de fabrici amplasate în 11 țari, precum si prin reprezentanțele comerciale aflate în 74 de țari de pe tot cuprinsul globului. Exportul reprezintă 55% din totalul cifrei de afaceri a companiei Viessmann.


Pret la cerere
Pret vechi:   3.00000 lei cu TVA
Pret:   2.86200lei cu TVA
Discount:   4%
Putere termica nominala [kW]   24

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe gaz Viessmann Vitopend 100-W 24 kW cu tiraj natural

Centrala termica pe gaz Viessmann Vitopend 100-W tip A1JA 24 kW cu tiraj natural


DESCRIERE GENERALA:
Centrala termica murala pe gaz Viessmann Vitopend 100-W tip A1JA este un cazan mural de ultima generatie produs in Germania la un pret atractiv. Centrala termica Viessmann Vitopend 100-W tip A1JA este echipata cu un arzator modulant, complet automatizat, Vitopend 100-W A1JA este varianta pentru incalzire si preparare apa calda menajera cu racord la cos, cu tiraj natural cu puterea termica nominala cuprinsa intre: 10,5 kW ÷ 24 kW.


Centrala termica Viessmann Vitopend 100-W tip A1JA asigura un confort sporit la prepararea instantanee a apei calde menajere prin schimbatorul de caldura in placi din otel inoxidabil, care permite furnizarea rapida a apei, la o temperatura constanta si cu debit ridicat.

BENEFICII SI FACILITATI:
Cazan mural combi pe combustibil gazos cu tiraj natural cu puterea termica nominala: de la 10,5 kW pana la 24 kW.
Standard ridicat de calitate si un grad inalt de siguranta in functionare datorita numeroaselor testari din timpul proiectarii si verificarii de serie.
Sistem de automatizare comandat in functie de temperatura ambianta, cu sistem de autodiagnoza integrat.
Multiple avantaje la montaj si intretinere, datorita strategiei de platforma cu tehnica modulara, bazata pe o gama variata de componente comune intregii game de cazane murale Viessmann.
Exploatare simpla si sigura.
Sistemul multi-conector ofera posibilitatea interventiei la oricare din componentele aparatului cu multa usurinta si rapiditate.
Componentele pot fi demontate si inlocuite prin partea frontala, fara sa fie nevoie de spatii laterale la montaj.
Se asigura piese de schimb pe o perioada lunga, conform standardului Viessmann de 20 ani.
Intregul sistem de conducte de apa este integrat in placa de racorduri hidraulice si plasat pe peretele posterior.

SPECIFICATII TEHNICE:
    Greutate (kg) : 31.00
    Putere : 24 Kw
    Dimensiuni : 725x400x340
    Preparare ACM : Instant
    Debit ACM : 11.5 l/m
    Volum boiler : -
    Consum gaz maxim: 2,83 m3/h
    Evacuare gaze arse: tiraj natural
    Randament : 93 %
    Presiunea min/max apa calda - ACM :  0.3 / 10 bar
    Presiunea min/max agent termic - AT: 0.8 / 3 bar
    Combustibil: gaz metan/gaz petrolier lichefiat GPL
    Consum energie electrica: 114 W
    Domeniu temperaturi: 38° ÷ 76°
    Dimetru tubulatura evacuare gaze arse: Ø 130 mm


Avantajele centralei termice pe gaz Viessmann Vitopend 100 - W sunt:
1. Functionare silentioasa in comparatie cu alte centrale din aceeasi gama;
2. Gabarit redus, ceea ce permite montajul intr-un spatiu minim;
3. Randament ridicat si consum redus de combustibil—gaz metan;
4. Centrala termica Vitopend este incadrata in grupa cazanelor de joasa temperatura, la categoria de trei stele, conform Normei Europene de Eficienta Energetica CE 92/42;

5. Centrala termica Vitopend asigura un comfort deosebit la prepararea apei calde de consum menajer prin asigurarea unei temperaturi constante a apei calde la iesirea din aparat. Acest lucru se realizeaza prin reglajul electronic a temperaturii apei calde.

6. Montaj simplu si usor. Centrala este conceputa astfel incat nu necesita spatiu lateral pentru service. Astfel centrala termica murala Vitopend se poate incadra in modulele mobilei de bucatarie fara probleme. Intretinerea si service-ul centralei se poate face foarte usor din fata aparatului fara sa fie nevoie de demontarea partilor laterale. Blocul hidraulic si toate elementele de conectare pot fi accesate din fata centralei.

7. Utilizarea simpla. Reglajul temperaturii pentru încalzire si cel al temperaturii apei calde menajere se face prin rotirea butonului pentru incalzire, respectiv a butonului de reglaj al temperaturii apei calde. Pe langa afisarea parametrilor pe display-ul cu cristale lichide—LCD, acest fapt permite vizualizarea usoara a temperaturii apei din instalatia de incalzire si cea a apei calde de consum menajer. Astfel doar privind la pozitia in care se afla butoanele, utilizatorul poate sti starea de functionare—incalzire, preparare apa calda de consum menajer sau ambele—si temperaturile lor. Primul buton rotativ arata temperatura in instalatia de incalzire, iar cel de al doilea temperatura apei calde de consum menajer.

8. Centrala termica murala Viessmann Vitopend 100-W 24 kW, tip A1JA, cu tiraj natural are functia de protectie anti-inghet ceea ce asigura protectia centralei si in perioada in care sunteti plecat de acasa. Pentru ca aceasta functie sa fie viabila, centrala nu se deconecteaza de la alimentarea cu energie electrica si de la racordul la instalatia de utilizare gaz metan din locuinta.

9. Centrala are un singur buton de pornit-oprit care are in acelasi timp si functia de resetare. In cazul in care apar probleme, ca de exemplu lipsa gaz, pene de curent, centrala se poate reseta foarte usor de utilizator doar prin apasarea butonului.

10. Centrala poseda sistemul de autodiagnoza a functionarii, acest lucru asigurand o intretinere rapida si eficienta. Acest sistem de autodiagnoza, specific cazanelor si centralelor murale Viessmann este unul din cele mai bune din lume, firma Viessmann avand o experienta de zeci de ani in producerea, testarea si perfectionarea sistemelor de autodiagnoza pentru cazane de incalzire si centrale termice uzuale si industriale.

11. Optional se pot cumpara si seturi de racordare speciale—cu tevi drepte si racorduri flexibile sau cu coturi pentru reducerea spatiului de instalare. Din considerente estetice este disponibil, ca accesoriu si o masca pentru armaturi si racorduri. Acest lucru permite mascarea, dar si accesul usor la toti robinetii de inchidere si reglaj a centralei termice murale, precum si integrarea centralei termice in mobila de bucatarie.

12. Centrala termica murala Vitopend de 24 kW are ca accesoriu optional si un kit special pentru incalzire prin pardoseala. Kitul pentru incalzirea prin pardoseala este prevazut cu o vana termostatata care limiteaza temperatura pe tur din circuitul de incalzire prin pardoseala. Si acest accesoriu are prevazuta o masca, care permite mascarea pompei de amestec si a tevilor. Aceasta masca permite integrarea estetica a kitului pentru incalzire prin pardoseala in mobila de bucatarie si in acelasi timp accesul usor pentru reglajele si service-ul necesar.

13. Centrala termica murala Vitopend are ca accesoriu un kit optional pentru legare la boiler de preparare apa calda menajera.

14. Centrala termica murala Vitopend este fabricata in intregime in Germania, in fabrica Viessman din orasul Allendorf. Produsul incorporeaza pe langa materialele de cea mai buna calitate si experienta de zeci de ani a muncitorilor si inginerilor firmei germane.

 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe gaz Viessmann Vitopend 100-W 24 kW cu tiraj natural
Alte produse din categorie