Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home TERMOSTATE AMBIENTALE CU SI FARA FIR WIFI WIRELESS Controler de temperatura conectat la Internet SALUS iT500 cu senzor de temperatura cu radiofrecventa
Poza Controler de temperatura conectat la Internet SALUS iT500 cu senzor de temperatura cu radiofrecventa

Controler de temperatura conectat la Internet SALUS iT500 cu senzor de temperatura cu radiofrecventa

Cod produs:   SALUS iT500
Producator:   SALUS
SALUS
SALUS

Video prezentare companie SALUS:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compania SALUS a fost infiintata in anul 2004 în MAREA BRITANIE, ca divizie europeană a Computime Group Limited din Hong Kong. Computime Group Ltd. este un furnizor global de tehnologii È™i soluÈ›ii de control electronic pentru pieÈ›ele industriale, comerciale È™i de larg consum.
...
Compania SALUS asigura o gama completă de soluÈ›ii pentru încălzire È™i gestionarea energiei, cu soluÈ›ii inovative simple, uÈ™or de utilizat de catre beneficiar, în toate tipurile de aplicaÈ›ii industriale, comerciale sau rezidenÈ›iale. Compania SALUS are reprezentante directe în 12 țări È™i isi comercializeaza produsele în 40 de țări.


Pret vechi:   77500 lei cu TVA
Pret:   76500lei cu TVA
Discount:   1%
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Controler de temperatura conectat la Internet SALUS iT500 cu senzor de temperatura cu radiofrecventa

Controler de temperatura conectat la Internet SALUS iT500 cu senzor de temperatura cu radiofrecventa


PRODUS INDISPONIBIL !!


Controlerul de temperatura SALUS iT500 este un aparat programabil cu radiofrecventa, controlabil prin Internet, cu opÈ›iune si pentru controlul temperaturii apei calde pentru consum menajer (cand prepararea apei calde se face cu un boiler de apa calda) sau pentru comanda a două zone de încălzire.


In acest caz este nevoie un senzor de temperatura suplimentar, SALUS iT300, care va masura temperatura ambientala din a doua zona de incalzire si o va transmite controlerului SALUS iT500, care la randul lui va comanda elementul de executie care regleaza temperatura zonei a doua de incalzire.


In functie de tipul si configuratia instalatiei de incalzire centrala, elementele de executie comandate pot fi pompe de circulatie agent termic, electroventile cu doua sau trei cai etc.

Acest produs este în conformitate cu următoarele directive europene: EMC 2014/30/EU, LVD 2014/35/EU, RED 2014/53/EU È™i RoHS 2011/65/EU. Textul integral al DeclaraÈ›iei de Conformitate UE este disponibil la urmatoarea adresa de Internet:
https://salus-controls.com/uk/declarations-of-conformity/.

CARACTERISTICI:
- Programarea apei calde cu 3 porniri/opriri È™i funcÈ›ie boost până la 3 ore.
- Simplitatea adăugării programelor de încălzire.
- Alerte de geo-locaÈ›ie, atunci când sunteÈ›i la o anumită distanță de locuinta, pentru setarea modului de vacanță sau a opÈ›iunii care vă intreabă dacă doriÈ›i pornirea căldurii pentru a avea o locuință încălzită atunci când vă întoarceÈ›i acasă.
- Tutoriale simplu de urmărit despre cum să utilizați aplicatia.
- Banda de radiofrecventa a senzorului de temperatura: 868.0 ÷ 868.6 MHz.

Pentru mai multe detalii despre modul instalare È™i utilizare, vă rugăm să descărcaÈ›i instrucÈ›iunile de montare si de utilizare. În cazul în care nu reuÈ™iÈ›i să vă logaÈ›i sau să va înregistraÈ›i termostatul SALUS iT500 de pe aplicatia pentru smartphone, vă rugăm să folosiÈ›i adresa de Internet:
https://salus-it500.com/public/login.php?lang=ro


Controlerul de temperatura SALUS iT500 va funcÈ›iona corespunzător chiar È™i în cazul în care conexiunea la Internet este întreruptă temporar.

Informații de siguranță:
UtilizaÈ›i produsul în conformitate cu reglementările UE È™i reglementările naÈ›ionale. Produsul este destinat numai pentru utilizare în interiorul locuintelor. MenÈ›ineÈ›i termostatul SALUS iT500 complet uscat.

ATENTIE:
DeconectaÈ›i întotdeauna termostatul SALUS iT500 de la reteaua de curent alternativ de 230V înainte de instalare, inainte de curatarea lui, sau inainte de a face orice fel de modificări. Vă rugăm să citiÅ£i cu atentie manualul atasat produsului înainte de instalarea si utilizarea lui.


Video de prezentare termostat SALUS iT500:


 
Download fisiere atasate pentru Controler de temperatura conectat la Internet SALUS iT500 cu senzor de temperatura cu radiofrecventa
Alte produse din categorie