Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Soba de gatit pe lemn cu incalzire centrala Thermo Rocky ECO - bordo, racord la cos pe dreapta

Soba de gatit pe lemn cu incalzire centrala MBS Thermo Rocky

Cod produs:   ROCKY
Producator:   MBS
MBS
MBS

Video prezentare firma MBS:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milano Blagojevic din Smederevo, Serbia, este proprietarul firmei MBS care este parte integrata a grupului Invej. (MBS)

Sortimentul de baza din produsele firmei sunt masini de gatit si sobe in conformitate cu standardele internationale de calitate. Compania si-a creat propria cale pe pietele europene si mondiale prin imbunatatirea constanta a produselor fabricate si adaptarea acestora la cerintele diferitelor piete.

Fabrica a fost infiintata in anul 1923  si pana acum a creat brand recunoscut, cu traditie si calitate. In tot acest timp firma coopereaza cu firme franco-belgiene ca: ARTHUR-MARTIN, CANDY group, HOOVER, ROSIERES, ZEROWATT, IBERNA, KELVINATOR, OTSEIN SI GASFIRE.

Conducerea MBS are rol de lider in punerea in aplicare si imbunatatirea permanentă a sistemului de management al calitatii si a sistemului de management de mediu, in conformitate cu cerintele standardelor ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004 .


Pret vechi:   6.39000 lei cu TVA
Pret:   6.24800lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   22
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Soba de gatit pe lemn cu incalzire centrala MBS Thermo Rocky

Soba de gatit pe lemn cu incalzire centrala Thermo Rocky,evacuare cos dreapta sau stanga


DETALII TEHNICE:


DIMENSIUNI DE GABARIT (mm).....850x900x600
DIMENSIUNI CUPTOR (mm)...........265x350x465
DIMENSIUNI FOCAR (mm)............400X290X430
PUTERE TERMICA NOMINALA: ................16.3 kW
PUTERE TERMICA SCHIMBATOR:............ 12.4 kW 
CONTINUT APA SCHIMBATOR.................22 litri
RANDAMENT -  (%).....................................76.8
GREUTATE (kg).........................................164
SUPRAFATA MAXIMA DE INCALZIT ...............120 MP
EVACUARE FUM...................STANGA/DREAPTA
DIAMETRU BURLAN (mm):....................Ø 150
COMBUSTIBIL:.......................LEMN/CARBUNE
CULORI:........................ROSU INCHIS, CREM 

Suntem incantati sa va prezentam aceasta soba de gatit pe lemn multifunctionala, care are incorporat un schimbator de caldura pentru incalzire centrala cu puterea termica nominala de 16 kW. Aceasta soba de gatit speciala, multifunctionala si cu incalzire centrala, are un design deosebit, corespunde tuturor normelor europene È™i mondiale de mediu, precum si tuturor cerintelor economice È™i de fiabilitate. 


Este modelul de top in vânzarile firmei MBS în Uniunea Europeană cat È™i in Statele Unite ale Americii. Soba de gatit cu incalzire centrala Thermo Rocky a primit numeroase premii È™i recunoaÈ™tere la numeroase târguri internaÈ›ionale de profil. Produsul vă va surprinde placut cu calitatile deosebite È™i cu siguranta il veti recomanda tuturor prietenilor.


O noutate fata de vechile modele, este cuptorul cu dimensiuni mai mari. De asemenea tavă emailată pentru gatit este mai mare, iar sertarul pentru depozitarea lemnelor de foc este mai mare si mai stabil. In general, toate caracteristicile tehnice ale acestei masini de gatit multifunctionale sunt mai bune fata de vechiul model de sobe de  gatit MBS. 


Soba de gatit Thermo Rocky ECO vă va asigura căldură in casa È™i in acelasi timp vă va ajuta să  pregatiti toate felurile de mâncare preferate pentru familia dumneavoastră.


Milano Blagojevic din Smederevo, Serbia (MBS) este detinatorul fabricii care fabrica aceasta soba de gatit multifunctionala. Fabrica MBS este parte integrata a grupului Invej din Serbia. Sortimentul de baza din produsele firmei sunt masini de gatit si sobe pe combustibil solid, lemn si carbune, produse in conformitate cu toate standardele internationale de calitate. 


Compania si-a creat propria cale pe pietele europene si mondiale prin imbunatatirea constanta a produselor fabricate si adaptarea acestora la cerintele diferitelor piete.Fabrica a fost infiintata in anul 1923 si de atunci pana in zilele noaster a creat brand recunoscut prin traditie si calitatea deosebita a produselor fabricate..

In tot acest timp firma a cooperat cu firme franco-belgiene ca: ARTHUR-MARTIN, CANDY group, HOOVER, ROSIERES, ZEROWATT, IBERNA, KELVINATOR, OTSEIN SI GASFIRE. 


Conducerea MBS are rol de lider in punerea in aplicare si imbunatatirea permanentă a sistemului de management al calitatii si a sistemului de management de mediu, in conformitate cu cerintele standardelor ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004 .

Modelul MBS Thermo Rocky ECO este din noua generatie de "Smederevac" cu un design modern si calitate deosebita, la  preturi accesibile si este soba de gatit cu puterea termica cea mai mare din gama sobelor de gatit multifunctionale cu incalzire centrala produse de firma MBS.


Performantele termosemineului Thermo Rocky au fost acreditate de institutia Termolab Ltd. (NB 2033). Declaratie de conformitate No. 2107/2012.


Video reclama Thermo Rocky:


 
Download fisiere atasate pentru Soba de gatit pe lemn cu incalzire centrala MBS Thermo Rocky
Alte produse din categorie