Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home BOILERE BOILERE ELECTRICE Boiler electric Ferroli Cubo 30 SVE
Poza Boiler electric Ferroli Cubo

Boiler electric Ferroli Cubo 30 SVE

Cod produs:   GRL42Z0A
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   70700 lei cu TVA
Pret:   66000lei cu TVA
Discount:   6%
Capacitate [litri]   30
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Boiler electric Ferroli Cubo 30 SVE

Boiler electric Ferroli Cubo SV 1,5 30 litri


DESCRIERE GENERALA:
Boilerul electric FERROLI CUBO este un generator de caldura extrem de eficient pentru incalzirea apei, care functioneaza pe baza de energie electrica si este controlat prin intermediul unui sistem avansat de reglare a temperaturii.

Datorita tehnologiei integrate de izolare prin injectarea sub presiune a poliuretanului, produsul dispune de un strat izolator termic foarte gros, care previne eficient pierderile de caldura prin carcasa exterioara, economisind energie.

Boilerul dispune de un sistem avansat de siguranta, fiind echipat cu dispozitive pentru protectia la supraincalzire si la suprapresiune si cu un termostat de lucru pentru oprirea sa automata la atingerea temperaturii dorite de utilizator.

Produsul a fost fabricat pe o linie de productie complet computerizata, interiorul rezervorului a fost acoperit printr-un proces special de smaltuire cu siliciu, cu ajutorul tehnologiei de aplicare electrostatica. Mai mult, tratamentul de vetroportelanare efectuat in cuptor la temperaturi de 850°C asigura protectia absoluta a rezervorului impotriva socurilor si a coroziunii.

Anodul de magneziu de dimensiuni foarte mari asigura produsului, de asemenea, o durata de viata lunga. Utilizatorul nu trebuie decat sa regleze nivelul de temperatura dorit pentru apa calda de consum menajer. Sistemul de reglare a temperaturii va asigura o functionare optima de-a lungul timpului. Indicatorul luminos informeaza utilizatorul daca boilerul este in functiune.

DATE TEHNICE:
Capacitate: 30 litri
Putere rezistenta electrica: 1500 W
Alimentare electrica: 230 V / 50 Hz
Presiune maxima de functionare: 8,5 bari
Domeniu de temperaturi: 35 - 75°C
Dimensiuni de gabarit: 466x453x412
Greutate: 12 kg

VERSIUNI DISPONIBILE:
Cubo 10 SV 1,5 - capacitate 10 litri
Cubo 15 SV 1,5 - capacitate 15 litri
Cubo 30 SV 1,5 - capacitate 30 litri


Ne gasiti si pe SEAP!


 
Download fisiere atasate pentru Boiler electric Ferroli Cubo 30 SVE
Alte produse din categorie