Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home BOILERE BOILERE ELECTRICE Boiler electric Ferroli E-GLASSTECH - 100 L
Poza  Boiler electric Ferroli E-GLASSTECH - 100 L

Boiler electric Ferroli E-GLASSTECH - 100 L

Cod produs:   GRG17W0A
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   81000 lei cu TVA
Pret:   74300lei cu TVA
Discount:   8%
Capacitate [litri]   100
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Boiler electric Ferroli E-GLASSTECH - 100 L

E-GLASSTECH sunt boilere electrice cu capacitati de 50, 80, 100, 125, 150 litri.


Boilerele electrice cu acumulare sunt fabricate in intregime din otel superior, laminat la rece.


 


Noua gama de boilere electrice E-GLASSTECH este realizata pe noile linii de fabricatie cu un inalt grad de automatizare si cu sistem computerizat de inalta eficienta ce garanteaza produselor un nivel calitativ ridicat.


 DOTARI  • anod cu concentratie mare de magneziu

  • izolatie spuma poliuretanica

  • protectie electrica clasificare superioara

  • lampa pilot - indicator pornit/oprit

  • termostat protectie supraincalzire cu dubla siguranta si supapa de siguranta

  • grup de incalzire montat pe flansa cu 5 suruburi

  • componente reciclabile


Pentru instalarea corecta a unui boiler electric aveti nevoie obligatoriu de doi robineti de trecere pentru apa. Acesti robineti se utilizeaza pentru debransarea boilerului in caz de inlocuire sau reparatie in garantie si potgarantie.


Pentru a beneficia de boilerele electrice pe o durata mare de timp va recomandam sa folositi la instalarea lor un filtru Y si un filtru magnetic anticalcar.  • Filtrul Y are rol de a opri impuritatile, particulele mari de mizerie ce se gasesc in apa rece care intra in boiler si care pot defecta sau altera performantele produsului.

  • Filtrul magnetic anticalcar are rol important in protejarea rezistentei electrice a acestui boiler la depunerile de calcar. Depunerile de calcar distrug rezistenta electrica a boilerului si duc la cresterea consumului electric. Depunerile de calcar nu fac obiectul garantiei la nici un boiler electric indiferent de producator.


Pentru a intelege cat de important este filtrul magnetic se poate face o comparatie cu rezistenta masinii de spalat rufe si problemele cauzate de depunerile de calcar pe ea. In aceeasi situatie se gaseste si rezistenta boilerului electric. Singura protectie la depunerile de calcar pe rezistenta o reprezinta filtrul magnetic.


Pentru o apa foarte dura recomandam statia de dedurizare. 

 
Alte produse din categorie