Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE ELECTRICE CENTRALE ELECTRICE TRIFAZATE 380/400 V Centrala electrica Ferroli LEB 21.0 TS 21 kW
Poza Centrala electrica Ferroli LEB TS

Centrala electrica Ferroli LEB 21.0 TS 21 kW

Cod produs:   GCFO50EA
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   4.55800 lei cu TVA
Pret:   4.50000lei cu TVA
Discount:   1%
Putere termica nominala [kW]   21
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala electrica Ferroli LEB 21.0 TS 21 kW

Centrala electrica Ferroli LEB 21.0 TS 21 kW trifazata


Descriere generala:
Centralele termice electrice Ferroli LEB TS sunt destinate utilizãrii în sisteme de încãlzire centralã utilizând agent termic apa calda cu circulatie fortatã.


Temperatura agentului termic este controlatã prin unitatea de comandã controlata de microprocesor, care regleaza temperatura agentului termic de incalzire la termperatura setata de utilizator.

Centrala termica electrica Ferroli LEB TS poate fi comandatã si prin intermediul unui termostat ambiental, care comanda pornirea si oprirea centralei termice electrice Ferroli LEB TS in functie de termperatura dorita in camera.


Centrala termica electrica Ferroli LEB TS poate prepara si apa calda menajerã într-un boiler termoelectric extern, care se poate comanda separat. Boilerul termoelectric de preparare apa calda de consum menajer,  se racordeaza la centrala electrica prin intermediul unei vane cu trei cai.
     
Centrala termica electrica Ferroli LEB TS are prevazuta si posibilitatea de montare in cascada a mai multor centrale electrice de acelasi tip. Comanda in cascada a centralelor se realizeaza cu ajutorul unui regulator de cascada care se va comanda suplimentar.

Centrala electricã Ferroli LEB TS este realizatã cu tehnologii de ultimã generatie pentru a garanta fiabilitatea si pentru a satisface nevoile tuturor clientilor.  Respectati cerintele de bazã privind montarea si întretinerea centralei termice electrice murale Ferroli LEB TS.

    Vã rugãm sã cititi cu atentie manualul de utilizare a centralei electrice  înainte de punerea in functiune si sã urmati instructiunile de utilizare, pentru ca sa va puteti bucura o perioada indelungata de ea.

    Vã rugãm sã respectati urmãtoarele recomandãri:
    1. Montati si întretineti centrala si dispozitivele auxiliare în conformitate cu indicatiile din manual si cu toate normele si standardele în vigoare in Romania precum si cu specificatiile tehnice ale fabricantului.
    2. Montati centrala în conditiile specificate, pentru a vã asigura cã toate dispozitivele de protectie si de operare functioneazã in mod corespunzãtor si în scopul pentru care au fost create.
    3. Asigurati-vã cã centrala este pusã în functiune de cãtre personalul calificat si autorizat de catre producator.
    4. Pentru punerea in functiune a centralei, precum si în cazul producerii unor defectiuni, vã rugãm sã contactati personalul specializat indicat de furnizor. Orice interventie de cãtre personal neautorizat poate avea drept rezultat avarierea centralei si posibile defectiuni ale dispozitivelor auxiliare.
    5. Verificati integritatea tuturor accesoriilor centralei termice electrice Ferroli LEB TS.
    6. Verificati modelul livrat—de 6, (7,5), 9, 12, 15, 18, 21, 24, 28 kW—pentru a vã asigura cã ati primit centrala pe care ati comandat-o.
    7. În cazul unor îndoieli cu privire la functionarea în sigurantã a centralei, vã rugãm sã cititi cu atentie manualul si sã urmati instructiunile.
    8. Vã rugãm sã nu îndepãrtati sau sã distrugeti etichetele si plãcutele de identificare aflate pe centralã.
    9. Centrala este in conformitate cu urmãtoarele standarde europene: EN 60335-2-35: 2002, EN 60335-1: 2002+A1:2004+A2:2006+A13:2008.
    10. La expirarea duratei de functionare, reciclati centrala termica electrica Ferroli LEB TS si accesoriile acesteia în conformitate cu legislatia în vigoare in Romania.

    Date tehnice:
    Putere electrica absorbita 21.0 kW
    Putere termica nominala 21.0 kW
    Tensiune alimentare trifazata 3x230V/400V+N+PE/50Hz
    Curent nominal max. 3x44 A

    Dimensiuni de gabarit:
    • Latime 440 mm
    • Inaltime 740 mm
    • Adancime 340 mm
    • Greutate 43 kg


 
Download fisiere atasate pentru Centrala electrica Ferroli LEB 21.0 TS 21 kW
Alte produse din categorie