Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE GAZ CENTRALE TERMICE PE GAZ IN CONDENSATIE Centrala termica pe gaz FERROLI FORCE W 99
Poza Centrala termica pe gaz FERROLI FORCE W

Centrala termica pe gaz FERROLI FORCE W 99

Cod produs:   0MDLDAWA
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   18.59800 lei cu TVA
Pret:   18.08600lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   99
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe gaz FERROLI FORCE W 99

Centrala termica pe gaz FERROLI FORCE W 99


Centrala termica pe gaz FERROLI FORCE W este o centrala termica in condensare de mare putere, "numai incalzire", de concepţie avansată, dotata cu tehnologie de avangardă, cu nivel ridicat de fiabilitate şi calitate constructivă.

Centrala termica pe gaz FORCE W este un generator termic pentru încălzire, cu preamestec ÅŸi condensare cu randament foarte ridicat ÅŸi cu emisii foarte reduse de noxe, care funcÅ£ionează cu gaz natural sau gaz petrolier lichefiat ÅŸi este dotat cu un sistem de control cu microprocesor.

Corpul centralei este alcătuit dintr-un schimbător de căldură din aluminiu şi dintr-un arzător cu preamestec, din oţel, dotat cu aprindere electronică si controlul flăcării prin ionizare, cu ventilator cu turatie modulantă şi vana de gaz modulantă.

Centrala termica FORCE W este prevazuta cu un panou de comanda digital performant ce poate comanda pompa de circulatie agent termic pentru incalzire, pompa de injectie (circuit centrala termica-butelie butelie de ameste, daca exista) si pompa de pentru boilerul de preparare apa calda menajera (acm).

OPȚIONAL: se poate gestiona prioritar prepararea apei calde menajere (acm) cu boiler extern, prin intermediul unui kit format din pompă de circulație și senzor de temperatură boiler.

Automatizarea centralei termice FORCE W are incorporata posibilitatea de cascadare de până la 6 centrale termice de acelasi tip, fara regulator electronic extern, cu o putere termica maxima a grupului de centrale termice conectate in cascada de 900 kW. (FORCE W 150 x 6 = 900 kW)

Centrala termica FORCE W se poate instala in exterior, in spatii partial protejate, cu temperatura ambientala minima de pana la - 5°C (fara a fi necesar kit suplimentar de protectie antiinghet).

VERSIUNI DISPONIBILE:
0MDLAAWA FORCE W 60 - 60 kW
0MDLCAWA FORCE W 80 - 80 kW
0MDLDAWA FORCE W 99 - 99 kW
0MDLEAWA FORCE W 120 - 120 kW
0MDLFAWA FORCE W 150 - 150 kW

 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe gaz FERROLI FORCE W 99
Alte produse din categorie