Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Centrala termica pe lemn Ferroli FSB

Centrala termica pe lemn Ferroli FSB 90 kW

Cod produs:   1000T76
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   21.65000 lei cu TVA
Pret:   20.90000lei cu TVA
Discount:   3%
Putere termica nominala [kW]   90
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe lemn Ferroli FSB 90 kW

Centrala termica pe lemn Ferroli FSB - 90 kW


Centralele termice Ferroli FSB sunt centrale termice confectionate din tabla de otel avand o construcÈ›ie eficientă. Aceste centrale termice pot functiona cu brichete, tocătură lemnoasă, orice fel de resturi È™i deÈ™euri vegetale, agricole, forestiere, silvice, lemn È™i cărbune cu puterea calorifică mai mare de 15 MJ/kg. Sunt proiectate în conformitate cu normele europene EN 303/5.


Sunt prevăzute cu :
-  cameră mare de alimentare pentru asigurarea unei combustii lente È™i de durată;
-  uÈ™i mari de alimentare pentru a permite încãrcarea È™i curãÈ›area uÈ™oară;
-  tavă de cenușă È™i kit de curățare.


Centrala termica este echipata cu termometru, tăviță de cenușă È™i kit curaÈ›are. Regulatorul termostatic de tiraj pentru aerul de combustie este obligatoriu de montat È™i nu este inclus în furnitura standard. UÈ™a superioara este prevazută cu izolaÈ›ie de fibră de sticlă ignifugă si are un regulator rotativ de admisie pentru aerul secundar de combustie.


SuprafeÈ›ele mari de încălzire precum È™i configuraÈ›ia traseului de gaze arse permit utilizarea foarte eficientă a căldurii. Operarea economică È™i ecologică reprezintă argumentele convingătoare în favoarea acestui cazan. Regulatorul termostatic de tiraj pentru aer este obligatoriu È™i nu este inclus în furnitura standard.

AtenÈ›ia la detalii din timpul proiectării È™i în producÈ›ia industrială a permis crearea unui aparat bine echilibrat, cu randament ridicat, nivel scăzut de CO È™i noxe È™i o ardere extrem de silenÈ›ioasã.


VERSIUNI DISPONIBILE:
FSB 70    1000T57
FSB 90    1000T76

 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe lemn Ferroli FSB 90 kW
Alte produse din categorie