Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home SOLUTII CHIMICE PENTRU INSTALATII DETARTRANT UNIVERSAL PENTRU INSTALATII DETAR
Poza DETARTRANT ACID DETAR bidon 10 kg

DETARTRANT UNIVERSAL PENTRU INSTALATII DETAR

Cod produs:   DETAR
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   12000 lei cu TVA
Pret:   11100lei cu TVA
Discount:   7%
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere DETARTRANT UNIVERSAL PENTRU INSTALATII DETAR

DETARTRANT UNIVERSAL PENTRU INSTALATII -  DETAR
Detartrant acid pentru o gama larga de aplicatii: indepartarea ruginei, eliminarea depunerilor de carbonati de calciu si de magneziu din tevile de circulatie ale cazanelor, schimbatoarelor de caldura si pentru eliminarea urmelor de oxidare a diferitelor metale.


Mod de folosire: se dizolva produsul numai in recipienti rezistenti la acid (PVC sau polietilena) adaugand DETAR in raport variabil de la 10:1 la 5:1. Culoarea rosie initiala se schimba in galben-portocaliu atunci cand acidul si-a pierdut eficacitatea. Daca dupa completarea cu DETAR culoarea rosie ramane neschimbata aceasta inseamna ca detartrarea s-a terminat. Dupa operatiunea de detartratare se recomanda spalarea echipamentului curatat cu un neutralizant.


AMBALAJ: bidon de 10 kg


Ne gasiti si pe SEAP!

 
Download fisiere atasate pentru DETARTRANT UNIVERSAL PENTRU INSTALATII DETAR
Alte produse din categorie
-6%
120.00 lei 
112.00 lei
-2%
140.00 lei 
136.00 lei