Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE LEMNE PELETI SI CARBUNI CENTRALE TERMICE PE LEMNE CU TIRAJ FORTAT Centrala termica pe lemn cu tiraj fortat si regulator automat Maktek MKK 40 46 kW
Poza Centrala termica pe lemn cu tiraj fortat si regulator automat Maktek MKK

Centrala termica pe lemn cu tiraj fortat si regulator automat Maktek MKK 40 46 kW

Cod produs:   40 MKK
Producator:   MAKTEK
MAKTEK
MAKTEK

Firma MAKTEK este o firma din Turcia înființată în localitatea Izmir în anul 1977. Firma si-a inceput activitatea cu producerea de cazane de uz casnic, iar acum firma este specializată în fabricarea de echipamente de încălzire într-o gamă largă: radiatoare de oțel tip panou, radiatoare de încălzire tip portprosop, centrale termice pe gaz de perete, cazane de oțel, suflante de aer cald , cazane cu combustibil lichid și cu combustibil solid, încălzitoare radiante.

MAKTEK este unul dintre principalii producători și exportatori de produse de încălzire la nivel mondial. Compania operează în trei fabrici din İzmir, acoperind o suprafață totală de 30.000 m². În afară de sediul său din Izmir, compania deține, de asemenea, o altă clădire in Istanbul, în calitate de birou regional de vânzări și ca depozit.


Pret vechi:   4.82000 lei cu TVA
Pret:   4.68000lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   40

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe lemn cu tiraj fortat si regulator automat Maktek MKK 40 46 kW

Centrala termica pe lemn cu tiraj fortat si regulator automat Maktek MKK 40 - 46 kW


Centralele termice Maktek MKK sunt centrale termice ignitubulare, fabricate din tabla de otel si tevi din otel cu tiraj fortat, complet automatizate. Aceste centrale termice au un gratar din fonta mobil, sunt destinate pentru arderea combustibililor solizi (lemn, cărbune, brichete din lemn), au trei drumuri de fum si sunt echipate cu un ventilator montat în partea din fata a centralei termice. Ele sunt dotate cu un regulator automat pentru pentru reglarea arderii si pentru comanda pompei de circulatie a agentului termic.

Regulatorul automat al centralei termice Maktek MKK comanda atat functionarea ventilatorului de aer de combustie cat si functionarea pompei de circulatie agent termic pentru incalzire. Centrala termica Maktek MKK se poate conecta si la un termostat de ambient care comanda functionarea centralei termice in functie de temperatura ambientala dorita de beneficiar.

Regulatorul automat comanda functionarea ventilatorului de introducere aer de combustie in functie temperatura setata de utilizator, de cantitatea de combustibil existenta in focar si de tirajul cosului de fum. Temperatura agentului termic este afisata pe display-ul digital al regulatorului automat si poate fi reglata de catre utilizator prin intermediul butoanelor aflate pe panoul de comanda al regulatorului automat.

Atunci cand combustibilul din focar s-a consumat si temperatura agentului termic scade sub 25 °C, centrala se opreste automat. Asfel se economiseste energie electrica deoarece se opreste atat ventilatorul cat si pompa de circulatie agent termic.

Pentru cresterea eficientei transferului de caldura prin schimbatorul de caldura ignitubular al centralei termice, acesta este prevazut cu turbionatori montati in tevile de fum. Turbionatorii reduc viteza de trecere a gazelor de ardere prin schimbatorul de caldura si asigura un transfer de caldura optim la agentul termic din instalatia de incalzire.

Automatizarea centralei termice este prevazuta cu functie antiblocaj pentru pompa de circulatie a agentului termic. In perioadele de stationare indelungata (vara), pompa de circulatie agent termic va fi pornita pentru o perioada de 15 secunde in fiecare zi. Pompa de circulatie agent termic porneste automat atunci cand temperatura agentului termic din centrala termica ajunge la 40 °C.

Centrala termica Maktek MKK este certificata in Uniunea Europeana prin atestatul CE nr. ECM PED-Bd 2017-TS56, emis in concordanta cu Directiva 2014/68/UE - Anexa III.

• Centrala termica este probata la o presiune de 4.5 bari.
• Presiunea maximă de lucru este 3 bari.
• Este obligatorie montarea in instalatie de incalzire a unui vas de expansiune deschis cu volumul prevazut de producator.
• De asemenea, conductele de siguranta de tur si de retur de la vasul de expansiune deschis vor avea diametrele prevazute de producator.
• Este interzisa montarea de organe de inchidere pe conductele de siguranta intre centrala termica si vasul de expansiune.

NOTA:
Este interzisă amplasarea centralei termice în spații de locuit. Incaperea centralei termice trebuie sa fie dotata cu un cos de fum si trebuie sa aiba o priza de aer proaspat conform Normativului I13.

DATE TEHNICE:
Model Maktek MKK 40
Putere termica nominală: 46 kW
Presiune de lucru: 3 bari
Continut de apa in centrala: 81 litri
Volum vas de expansiune deschis: 100 litri
Temperatură de lucru cuprinsa intre: 35 - 90 °C
Racord tur/retur încălzire: Ø 1 1/4"
Conducta de siguranta tur/retur: Ø 1"
Racord umplere/golire:  Ø 1/2"
Racord la cos:  Ø 160 mm
Dimensiuni de gabarit: 1530x570x1325 mm
Alimentare electrica: 230 V/50 Hz
Putere electrica: 188 W
Greutate: 290 kg

MODELE DISPONIBILE:
Maktek MKK 18
Maktek MKK 25
Maktek MKK 40
Maktek MKK 60
Maktek MKK 80
Maktek MKK 100
Maktek MKK 125
Maktek MKK 150


 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe lemn cu tiraj fortat si regulator automat Maktek MKK 40 46 kW
Alte produse din categorie