Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home FILTRE MAGNETICE Filtru dual pentru impuritati magnetice si nemagnetice CENTRAMAG 2 INLINE DN 22 mm
Poza Filtru dual pentru impuritati magnetice si nemagnetice CENTRAMAG 2 INLINE DN 22 mm

Filtru dual pentru impuritati magnetice si nemagnetice CENTRAMAG 2 INLINE DN 22 mm

Cod produs:   CENTRAMAG 2 INLINE DN 22 mm
Producator:   TRAPPEX LTD
TRAPPEX LTD
TRAPPEX LTD

Firma TRAPPEX LTD din Marea Britanie a fost infiintata de un grup de ingineri cu o bogată experiență practică. Produsele firmei sunt produse in sistemul de management al calitatii ISO 9001 si reprezinta materializarea in practica a patentelor de inventii pe care firma le detine in exclusivitate.

Produsul de baza al firmei TRAPPEX LTD este filtrul Centramag care a fost proiectat, astfel încât agentul termic (apa) să treacă printr-un sistem de camere de filtrare in spirala si prevazute un magnet permanent foarte puternic din neodymium cu puterea de 9500 Gauss.

Magnetul permanent si camerele de filtrare speciale, capteaza toate particule magnetice (magnetita și rugina) precum si toate celelalte impuritati nemagnetice din instalatia de incalzire. Circuitul agentului termic in acest filtru special este in spirala, efectul de separare centrifuga si precum cele 9 camere de separare a depunerilor, realizeaza o colectare completa a tuturor impuritatilor atat magnetice cat si nemagnetice.


Pret vechi:   56700 lei cu TVA
Pret:   55000lei cu TVA
Discount:   2%
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Filtru dual pentru impuritati magnetice si nemagnetice CENTRAMAG 2 INLINE DN 22 mm

Filtru dual pentru impuritati magnetice si nemagnetice CENTRAMAG 2 INLINE DN 22 mm


DESCRIERE GENERALA:
Firma TRAPPEX LTD din Marea Britanie a fost infiintata de un grup de ingineri cu o bogată experiență practică. Produsele firmei sunt produse in sistemul de management al calitatii ISO 9001 si reprezinta materializarea in practica a patentelor de inventii pe care firma le detine in exclusivitate.

Produsul de baza al firmei TRAPPEX LTD este filtrul Centramag care a fost proiectat, astfel încât agentul termic (apa) să treacă printr-un sistem de camere de filtrare in spirala si prevazute cu un supermagnet permanent foarte puternic din neodymium cu puterea de 9500 Gauss. Magnetul si camerele de filtrare speciale captureaza toate particule magnetice (magnetita È™i rugina) precum si toate celelalte impuritati nemagnetice din instalatie.

Filtrul Centramag este un filtru cu acÈ›iune dublă pentru instalatiile de încălzire centrală. Circuitul agentului termic in acest filtru special este in spirala, efectul de separare centrifugal prin cele noua camere de separare a impuritatilor precum si supermagnetul foarte puternic realizeaza o colectare completa a tuturor impuritatilor magnetice, cat si a celor nemagnetice. Varianta CENTRAMAG 2 INLINE a filtrului Centramag 2, este soluÈ›ia ideala pentru montarea filtrului dual intr-o instalatie de incalzire existenta, intr-un spaÈ›iu limitat.

In instalatiile de incalzire existente din bucătăriile din apartamente, conductele de legatura la centrala termica se pozitioneaza de obicei vertical sub, sau deasupra centralei termice. Astfel s-a ajuns la solutia montarii unui dispozitiv de conectare pentru filtrul Centramag 2, rezultand modelul CENTRAMAG 2 INLINE. Acest model de filtru poate fi montat în spaÈ›ii mici. Filtrul CENTRAMAG 2 INLINE poate fi montat deasupra sau dedesubtul centralei termice deoarece permite curgerea bidirectionala a agentului termic.

BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:
• Instalarea în linie (inline) pe conducta de retur a instalatiei de incalzire in amonte de centrala termica;
• Racordul de golire/purjare este redimensionat, pentru a ocupa un spatiu redus;
• Posibilitatea montarii cu usurinta in instalatiile existente;
• Curgere bidirectionala a agentului termic;
• Ideal pentru instalarea pe conductele verticale din instalatiile de incalzire;
• Este nevoie de un spatiu de acces foarte mic pentru instalare, doar de 1 tol (25 mm) deasupra si dedesubtul filtrului;
• Filtrul este detaÈ™abil de pe dispozitivul de conectare si se poate atasa dupa finalizarea racordarii dispozitivului de conectare in instalatia de incalzire;
• Design compact pentru montaj in spatii strâmte;
• Racord pentru dozarea aditivilor care permite dozarea lor fara demontarea filtrului;
• Mecanism de blocare pentru prevenirea rotirii filtrului.


GARANTIE:
Filtrul dual Centramag are o garanție de 2 ani. Magnetul permanent este garantat pentru 10 ani.


MONTARE:
Filtrele CENTRAMAG se monteaza in instalatiile de incalzire pe conducta de retur in amonte de centrala termica.

DATE TEHNICE:
Model CENTRAMAG 2 INLINE DN 22 mm
Separatoare de impuritati: 9 buc.
Racorduri de intrare/iesire: DN 22 mm/ Ø 3/4"

MODELE DISPONIBILE:
CENTRAMAG 1 DN 22 mm
CENTRAMAG 1 DN 28 mm
CENTRAMAG 2 DN 22 mm
CENTRAMAG 2 INLINE DN 22 mm
CENTRAMAG GENESIS DN 22 mm


VIDEO PREZENTARE PRODUS:


 
Alte produse din categorie