Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home PUFFERE PENTRU AGENT TERMIC PUFFERE FARA SERPENTINA Puffere Ferroli FB fara serpentina - 1500 L
Poza Puffer Ferroli fara serpentina seria FB

Puffere Ferroli FB fara serpentina - 1500 L

Cod produs:   FB1500
Producator:   FERROLI
Pret vechi:   4.10400 lei cu TVA
Pret:   4.00400lei cu TVA
Discount:   2%
Capacitate [litri]   1001-2000

Completati campurile marcate!

 
Descriere Puffere Ferroli FB fara serpentina - 1500 L

Puffere Ferroli FB fara serpentina 1500 litri


Rezervoare de Acumulare (Puffer) fara serpentina Ferroli seria FB
Pufferele (rezervoarele de acumulare) Ferroli FB fara serpentina sunt fabricate din tabla de otel de calitate superioara si sunt destinate pentru stocarea agentului termic pentru incalzire.

Acesti recipienti hidraulici inmagazineaza energia termica furnizata de centralele termice functionand pe combustibil solid (lemn, peleti, biomasa etc.) sau combustibil lichid si reduc numarul de porniri-opriri ale arzatoarelor si cresc perioada dintre doua incarcari ale cazanelor pe lemn si biomasa. Pufferele optimizeaza regimul de functionare si de furnizare a energiei termice al centralelor termice care functioneaza pe lemn, biomasa, peleti si combustibil lichid.

Pufferele fara serpentina Ferroli FB sunt fabricate din otel de inalta calitate S235JR (EN 10025), si sunt protejate cu mai multe straturi de vopsea anticoroziva.

Pufferele fara serpentina Ferroli FB sunt destinate numai pentru inmagazinarea de agent termic pentru incalzire si nu sunt destinate pentru stocarea apei calde pentru consum menajer. Presiunea de lucru al acestor rezervoare de acumulare agent termic este de 3 bari.

Izolatia termica exterioara este realizata din poliuretan moale 100 mm grosime, protejatea cu un invelis din tesatura de material plastic (PVC), in conformitate cu prevederile normelor DIN 4753-8.

 
Download fisiere atasate pentru Puffere Ferroli FB fara serpentina - 1500 L
Alte produse din categorie