Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home SOBE DE GATIT, SOBE DE INCALZIT, SOBE CENTRALA TERMICA PE LEMNE CARBUNI SOBE DE INCALZIT Soba-semineu pe lemn din fonta K9 10 kW cu regulator automat de tiraj
Poza Soba-semineu pe lemn din fonta K9 10 kW cu regulator automat de tiraj

Soba-semineu pe lemn din fonta K9 10 kW cu regulator automat de tiraj

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   KOZA/K9/150/ASDP
Producator:   KRATKI
KRATKI
KRATKI

Compania KRATKI este un producător renumit și respectat de seminee, termoseminee, seminee tip insert din fonta si din otel, grătare și accesorii pentru șeminee din Polonia. Datorită calității și durabilității produselor sale, firma KRATKI este una dintre cele mai renumite firme producatoare de seminee din Europa.


Pret vechi:   5.69700 lei cu TVA
Pret:   5.66000lei cu TVA
Discount:   0%
Putere termica nominala [kW]   10
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Soba-semineu pe lemn din fonta K9 10 kW cu regulator automat de tiraj

Soba-semineu pe lemn din fonta K9 10 kW cu regulator automat de tiraj (ASDP)


Soba-semineu K9 este o soba-semineu pe lemn cu reglarea automata a arderii, cu parametrii tehnici excelenti si o durata mare de viata. Soba-semineu K9 este prevazuta cu reglajul automat al debitului de aer de combustie in functie de temperatura de ambient dorita de utilizator. Astfel se asigura o ardere ecologica si economica cu un consum scazut de lemne si emisii reduse de noxe.


Reglajul tirajului se realizeaza print-un dispozitiv de reglare a tirajului pe baza de bimetal care permite reglajul in trepte a temperaturii din incaperea in care este montata soba-semineu K9. Prin reglajul continuu si constant al debitului de aer de combustie, se optimizeaza arderea combustibulului si se mentine o temperatura constanta in incapere.

Soba-semineu K9 are o greutate mare de peste 160 kg, datorita peretilor masivi din fonta speciala clasa 200 cu grosimea de 8 mm. Datorita acestui fapt, soba-semineu K9 va mentine caldura acumulata o perioada lunga de timp si dupa stingerea focului. In acelasi timp, datorita masivitatii sobei-semineu K9 aceasta are o durata mare de viata si o fiabilitate ridicata.

ARDERE ECOLOGICA:
Soba-semineu K9 este un produs ecologic, proiectat conform normelor Eco design, realizeaza controlul automat al arderii combustibilului si are emisii reduse de noxe.

Combustibil recomandat:
Lemn de foc de esenta tare (cu umiditate maxima de 20%) sau carbuni. Timpul de ardere a lemnului la o umplere a focarului este de circa 4-5 ore (cu usa inchisa si tirajul reglat la un nivel mediu). Pentru arderea carbunilor se va inlocui gratarul existent cu un gratar special pentru carbuni. Dimensiunea maxima a lemnelor de foc pentru aceasta soba-semineu este de 350 mm.

Soba-semineu K9 are un aspect deosebit de elegant si asigura o vizibilitate foarte buna asupra flacarilor, potrivindu-se perfect in locuinte elegante, iar instalarea se face foarte rapid. Racordarea la cosul de fum se poate realiza atat in partea de sus cat si prin partea din spate a sobei-semineu, dupa dorinta.

SIGURANÈšA IN UTILIZARE:
Usa sobei-semineu K9 este echipată cu un geam din sticla specială, care poate rezista la temperaturi de până la 660 °C. Gratarul decorativ din fonta din focar protejează geamul de bucatile de lemn de foc si de jar.

USOR DE UTILIZAT SI DE INTRETINUT:
Manerul de deschidere al usii acestei sobe-semineu poate fi demontat usor pentru a reduce riscul de arsuri. Dupa stingerea focului, acest maner se poate reatasa cu usurinta la mecanismul de deschidere a usii. Cenusa rezultata in urma arderii lemnelor se va aduna in cenusarul amplasat sub gratarul de ardere. Cutia cenusarului se poate scoate usor si permite curatarea usoara a sobei-semineu.

Soba-semineu K9 are depuneri de funingine reduse pe geamul din sticla termorezistenta datorita sistemului de autocuratare a sticlei prin perdea de aer.

Garantia produsului este valabila doar daca montajul a fost executat conform recomandarilor producatorului si de catre un personal specializat si autorizat in acest scop.

DATE TEHNICE:
Putere termica nominala: 10 Kw;
Material: Fonta clasa 200;
Greutate: 160 Kg;
Diametru racord evacuare gaze arse: 150 mm;
Lungime lemn: 350 mm;
Temperatura gazelor arse: 380 °C;
Randament: 74 %;
Clasa Energetica : A
Soba-semineu pe lemn cu regulator de tiraj automat.


Video de prezentare mod de functionare regulator automat de tiraj:


 
Alte produse din categorie
-12%
1199.00 lei 
1050.00 lei