Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Termosemineu pe peleti tip insert Primo 30

Termosemineu pe peleti tip insert Primo 30 30 kW

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   Primo 30
Producator:   CE
CE
CE

Produsul respecta legislatia UE,


Pret vechi:   30.00000 lei cu TVA
Pret:   20.28000lei cu TVA
Discount:   32%
Putere termica nominala [kW]   30

Completati campurile marcate!

 
Descriere Termosemineu pe peleti tip insert Primo 30 30 kW

Termosemineu pe peleti tip insert Primo 30 30 kW


Termosemineul pe peleti PRIMO 30 este un termosemineu pe peleti tip insert confectionat din tabla de otel care realizeaza incalzirea convectiva cu aer cald a incaperii in care este montata — 7,40 kW — si in acelasi timp realizeaza incalzirea cu agent termic (apa calda) a sistemului de incalzire centrala cu radiatoare si/sau prin incalzire prin pardoseala — 21,8 kW.

Termosemineul pe peleti tip insert PRIMO 30 cu puterea termica nominala de 30 kW poate incalzi o locuinta cu suprafata de 220 m². De asemenea, impreuna cu un boiler termoelectric poate asigura si necesarul de apa calda al beneficiarului.

Produsul este confectionat din materiale de cea mai buna calitate care respecta standardele tehnologice UE: tabla de otel pentru schimbatorul de caldura, otel termorezistent si material refractar special pentru arzatorul de peleti, captuseala din material refractar special pentru focar si geam din sticla termorezistenta pentru usa. Produsul este protejat de coroziune cu o vopsea termorezistenta speciala de culoare neagra si izolat termic cu vata minerala.

Acest termosemineu modern, fiabil, cu ardere optimizata si consum redus de peleti, este dotat cu termostat ambiental incorporat si telecomanda cu display retroiluminat.

Schimbatorul de caldura este de tip ignitubular preia cu mare eficienta caldura radiata de focar precum si cea continuta in gazele de ardere. Acest schimbator de caldura este prevazut cu un sistem de curatire tip mecanism balansoar pentru curatirea tuburilor de fum, ceea ce asigura un randament ridicat al transferului de caldura si economie de combustibil daca se efectueaza periodic intretinerea curenta.

Pentru buna functionare si cresterea duratei de viata a produsului este necesara o intretinere curenta. Intretinerea termosemineului pe peleti PRIMO 30 se realizeaza zilnic, saptamanal si sezonal.

Intretinerea zilnica consta in curatirea arzatorului de peleti, curatirea suportului rezistentei de aprindere a peletilor si curatirea schimbatorului de caldura. Curatirea schimbatorului de caldura se poate realiza si cu usa inchisa, prin intermediul mecanismului de curatire. Se recomanda curatirea la 2 - 3 zile, sau atunci cand este necesar, a geamului din sticla termorezistenta a usii focarului.

Intretinerea saptamanala consta in curatirea cenusarului aflat sub arzatorul de peleti. Intretinerea sezonala consta in verificarea etanseitatii si dezaerisirea instalatiei de incalzire.

DATE TEHNICE:
Dimensiuni de gabarit: 965x640x1410 mm
Putere termica nominala totala: 30 kw
Randament la puterea nominala : 94.2 - 92 %
Consum orar de peleti:  1.8 - 6.0 Kg
Volum total de spatiu incalzit: 550 m³    
Diametru racord la cosul de fum : Ø 100 mm
Greutate : 230 Kg
Capacitate rezervor peleti : 60 kg
Emisii la puterea termica nominala CO (la 13% O2): max 0,019% - min 0,013 %
Clasa Energetica : A+

 
Alte produse din categorie