Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE GAZ CENTRALE TERMICE PE GAZ IN CONDENSATIE CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE ARISTON CLAS ONE 30 KW
Poza CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE ARISTON CLAS ONE

CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE ARISTON CLAS ONE 30 KW

Cod produs:   3301022
Producator:   ARISTON
ARISTON
ARISTON

Video prezentare firma Ariston:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARISTON este o firma cu renume din Italia, specializata in productia de centrale termice, arzatoare de combustibil gazos, aparate de aer conditionat si precum si toata gama de componente si de aparate de masura si control pentru instalatiile de incalzire, climatizare si solare. Firma are 7000 de angajati si fabrica anual 7 milioane de produse.


Pret vechi:   4.99900 lei cu TVA
Pret:   4.89900lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   30
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE ARISTON CLAS ONE 30 KW

CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE ARISTON CLAS ONE 30 KW


Noua generaÈ›ie de centrale termice în condensare ARISTON CLAS ONE asigură controlul complet al încălzirii, cu o conectivitate inteligentă.


DOTARI:
• Schimbător de căldură XtraTech™ special, cu eficienta de transfer termica deosebita si fiabilitate excelenta;
• Sistem de aprindere cu control automat al arderii È™i adaptabilitate la tipul de gaz cu performanÈ›e optimizate;
• Structură compactă si robusta potrivită pentru orice spaÅ£iu de montaj;
• Display touchscreen clar cu butoane intuitive;
• Compatibilitate cu termostatul Wi-Fi CUBE S NET care permite conectarea la aplicaÈ›ia Ariston NET;
• Compatibil cu aplicaÈ›ia Ariston NET pentru control la distanţă.

DATE GENERALE:
Instalare È™i întreÈ›inere:
Centralele termice ARISTON model CLAS ONE sunt uÈ™or de instalat datorita greutatii mici si a dimensiunilor compacte. Cu greutăți începând de la doar 28,5 kg, este uÈ™or să montati aceasta centrala pe perete. In acelasi timp instalarea este simplă, datorită racordurilor hidraulice, a conexiunilor electrice È™i a tubulaturii de evacuare gaze de ardere care sunt usor de identificat si de montat.
        
Spațiu interior generos:
Există spaÈ›iu suficient in interiorul carcasei, pentru ca inginerii de service să lucreze la centrala termica, acest lucru ajutând la instalare, la punerea în funcÈ›iune, service È™i reparaÈ›ii, centrala termcica CLAS ONE avand acces frontal uÈ™or la toate componentele.
        
Centrala este robusta si rezistenta:
Centrala termica CLAS ONE beneficiază de un șasiu puternic și durabil, fără margini ascuțite.
        
Identificarea pieselor prin cod de culori:
Instalarea accesoriilor este mult usurata datorită sistemului unic de codificare, prin culori a tuturor pieselor care trebuie conectate. Piesele se vor potrivi doar în sloturile de culori potrivite.
        
Componentele marca Ariston:
Toate componentele majore sunt marca Ariston pentru o încredere totală în calitate.
        
Compatibilitate cu centralele existente marca Ariston:
Complet compatibil cu gama curentă de accesorii a lui Ariston, noua centrala termica are, de asemenea, toate conexiunile în aceleaÈ™i locuri permiÈ›ând inlocuirea uÈ™oară a unui cazan Ariston existent.
         
Grad ridicat de confort in utilizare si reglare:
Funcționare silentioasa:
Prin utilizarea celei mai recente tehnologii de izolare fonică se asigură că această gamă de centrale termice sa fie cele mai silenÈ›ioase produse Ariston, cu niveluri de zgomot de 49 - 52 dB pentru întreaga gamă. Aceste niveluri sunt similare cu cele ale unui frigider frigorific de uz casnic.
        
Ușor de configurat:
Conectările la joasă tensiune, cablurile codate prin culori și o placă electronica de circuite bine proiectate vă asigură că este ușor de configurat și de asociata centrala termica CLAS ONE cu cele mai recente controlere Ariston.
        
Ușor de folosit:
Un display clar, cu butoane intuitive care a fost proiectat pentru uÈ™urință în utilizare.
        
Gama completă de controlere:
Cele mai recente controlere prin cablu și wireless de la Ariston sunt ușor de operat, oferind solutii practice utilizatorilor finali de gestionare a energiei.
        
Zonare:
Sunt disponibile seturi complete de management al zonelor de incalzire. Cele mai recente controlere Ariston sunt capabile să gestioneze până la È™ase zone separate de încălzire.

SCHIMBATOR DE CÄ‚LDURÄ‚ DIN INOX "XTRATECH"
InstalaÈ›iile de schimb de căldură din oÈ›el inoxidabil sunt deosebit de robuste È™i funcÈ›ionează bine într-o gamă largă de valori ale pH-ului agentului termic, asigurând rezistență deosebita la coroziune.

Schimbatorul de caldura are sectiunea marita cu 42%
Acest lucru asigura ca apa să treacă mai eficient prin schimbătorul de căldură, cu un risc scazut de infundare a schimbatorului. Această marire a sectiunii de trecere a agentului termic permite, de asemenea, ca apa caldă să treacă mai rapid prin schimbătorul de căldură cu pierderi de sarcina reduse.

Transfer mai bun de căldură:
Schimbătorul de căldură îmbunătățit cu o singură serpentina este robust È™i foarte eficient datorită unei suprafeÈ›e îmbunătățite de condensare È™i unei performanÈ›e hidraulice sporite. Acest lucru permite, de asemenea, viteze constante ale apei È™i o È™ansă redusă de blocaj, asigurând o durată lungă de viață pentru aparat.

Schimbător de căldură cu serpentina continuă:
Fiind fabricat dintr-o singură serpentina continuă, se îmbunătățeÈ™te eficienÈ›a energetică, asigurând în acelaÈ™i timp funcÈ›ionarea mai uÈ™oară a centralei termice.

Centrala termică certificată de TÜV Rheinland:
Testată È™i certificată pentru siguranÈ›a, calitatea È™i uzabilitatea de către un organism european renumit, independent, marca TÜV oferă siguranță atât instalatorilor, cât È™i utilizatorilor finali.

Funcția "AUTO":
Toate centralele termice din seria CLAS ONE includ o funcÈ›ie "AUTO" încorporată, care îmbunătățeÈ™te performanÈ›a centralei termice È™i facilitează eficienÈ›a energetică. Monitorizează temperatura ideală pentru sistemul de încălzire, reducerea vârfurilor la temperatura pe tur È™i optimizarea eficienÈ›ei.

Activarea funcÈ›iei permite centrale termice să aleagă automat termperatura de tur ideală pentru circuitul de încălzire centrală, crescând treptat în puterea termica până când o cameră atinge temperatura setată, garantând în acelaÈ™i timp ca sa nu se depaseasca temperatura setata de beneficiar.

Cu funcÈ›ia "AUTO" activată, centrala termica consumă mai puÈ›in gaz È™i electricitate, evitând ciclurile de pornire/oprire prea dese È™i fluctuaÈ›ia temperaturii pe tur. Când se utilizează împreună cu cele mai recente controlere de încălzire, se pot obÈ›ine economii suplimentare. De exemplu, atunci când se utilizează împreună cu un senzor exterior de temperatura cu comandă modulativă, se pot obÈ›ine economii de peste 6% în comparaÈ›ie cu o centrala termica standard, in condensare fără comenzi similare.

Funcția "COMFORT":
O altă funcÈ›ie disponibilă este modul "COMFORT", care asigură că apa calda din interiorul schimbătorului de căldură secundar este păstrată într-o stare preîncălzită. Prin activarea funcÈ›iei "COMFORT" se asigură că centrala termica poate furniza apă caldă menajeră aproape instantaneu atunci când este necesar.

Această caracteristică inovatoare È›ine schimbătorul de căldură secundar încălzit, chiar È™i în perioadele de inactivitate a centralei termice. Beneficiile acestei funcÈ›ii includ reducerea timpului de aÈ™teptare È™i scăderea cantității de apă rece consumata fara folos.

KIT DE TRANSFORMARE GPL INCLUS:
Un kit de transformare LPG este inclus în furnitura fiecărui cazan din seria CLAS ONE. Acest lucru permite ca centrala termică să poata fi montată in localitati fara retea de alimentare cu gaze naturale, transformand centrala pentru utilizarea combustibilului petrolier lichefiat.

MODELE DISPONIBILE:
CLAS ONE 24 3301021
CLAS ONE 30 3301022
CLAS ONE 35 3301023


 
Download fisiere atasate pentru CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE ARISTON CLAS ONE 30 KW
Alte produse din categorie