Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE GAZ CENTRALE TERMICE PE GAZ IN CONDENSATIE CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE ARISTON GENUS ONE SYSTEM 24 KW
Poza CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE ARISTON GENUS ONE SYSTEM

CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE ARISTON GENUS ONE SYSTEM 24 KW

Cod produs:   3301027
Producator:   ARISTON
ARISTON
ARISTON

Video prezentare firma Ariston:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARISTON este o firma cu renume din Italia, specializata in productia de centrale termice, arzatoare de combustibil gazos, aparate de aer conditionat si precum si toata gama de componente si de aparate de masura si control pentru instalatiile de incalzire, climatizare si solare. Firma are 7000 de angajati si fabrica anual 7 milioane de produse.


Pret vechi:   4.06000 lei cu TVA
Pret:   3.99900lei cu TVA
Discount:   1%
Putere termica nominala [kW]   24
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE ARISTON GENUS ONE SYSTEM 24 KW

CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE ARISTON GENUS ONE SYSTEM 24 KW


Centralele termice în condensare ARISTON GENUS ONE SYSTEM sunt centrale termice numai pentru incalzire (doar preparare agent termic pentru incalzire), si sunt utilizate de obicei, pentru sisteme de instalatii de incalzire cu mai multe surse de caldura (panouri solare, centrală termica pe lemn, biomasa etc.) impreuna cu rezervoare de acumulare agent termic. Prepararea apei calde de consum menajer se realizeaza separat, intr-un boiler de apa calda.


DOTARI;
• Schimbător de căldură primar XtraTech™ special, cu eficienta de transfer termica deosebita si fiabilitate excelenta;
• Sistem de aprindere cu control automat al arderii și adaptabilitate la tipul de gaz cu performanțe optimizate;
• Structură compactă si robusta potrivită pentru orice spaţiu de montaj;
• Display touchscreen clar cu butoane intuitive;
• Compatibilitate cu termostatul Wi-Fi CUBE S NET care permite conectarea la aplicația Ariston NET;
• Compatibil cu aplicația Ariston NET pentru control la distanţă.

DATE GENERALE:
Instalare și întreținere:
Centralele termice ARISTON model GENUS ONE sunt ușor de instalat datorita greutatii mici si a dimensiunilor compacte. Cu greutăți începând de la doar 32,7 kg, este ușor să montati aceasta centrala pe perete. In acelasi timp instalarea este simplă, datorită racordurilor hidraulice, a conexiunilor electrice și a tubulaturii de evacuare gaze de ardere care sunt usor de identificat si de montat.
        
Spațiu interior generos:
Există spațiu suficient in interiorul carcasei, pentru ca inginerii de service să lucreze la centrala termica, acest lucru ajutând la instalare, la punerea în funcțiune, service și reparații, centrala termcica GENUS ONE avand acces frontal ușor la toate componentele.
        
Centrala este robusta si rezistenta:
Centrala termica GENUS ONE beneficiază de un șasiu puternic și durabil, fără margini ascuțite.
        
Identificarea pieselor prin cod de culori:
Instalarea accesoriilor este mult usurata datorită sistemului unic de codificare, prin culori a tuturor pieselor care trebuie conectate. Piesele se vor potrivi doar în sloturile de culori potrivite.
        
Componentele marca Ariston:
Toate componentele majore sunt marca Ariston pentru o încredere totală în calitate.
        
Compatibilitate cu centralele existente marca Ariston:
Complet compatibil cu gama curentă de accesorii a lui Ariston, noua centrala termica are, de asemenea, toate conexiunile în aceleași locuri permițând inlocuirea ușoară a unui cazan Ariston existent.
         
Grad ridicat de confort in utilizare si reglare:
Funcționare silentioasa:
Prin utilizarea celei mai recente tehnologii de izolare fonică se asigură că această gamă de centrale termice sa fie cele mai silențioase produse Ariston, cu niveluri de zgomot de 49 - 52 dB pentru întreaga gamă. Aceste niveluri sunt similare cu cele ale unui frigider frigorific de uz casnic.
        
Ușor de configurat:
Conectările la joasă tensiune, cablurile codate prin culori și o placă electronica de circuite bine proiectate vă asigură că este ușor de configurat și de asociata centrala termica GENUS ONE cu cele mai recente controlere Ariston.
        
Ușor de folosit:
Un display clar, cu butoane intuitive care a fost proiectat pentru ușurință în utilizare.
        
Gama completă de controlere:
Cele mai recente controlere prin cablu și wireless de la Ariston sunt ușor de operat, oferind solutii practice utilizatorilor finali de gestionare a energiei.
        
Zonare:
Sunt disponibile seturi complete de management al zonelor de incalzire. Cele mai recente controlere Ariston sunt capabile să gestioneze până la șase zone separate de încălzire.

SCHIMBATOR DE CĂLDURĂ DIN INOX "XTRATECH"
Instalațiile de schimb de căldură din oțel inoxidabil sunt deosebit de robuste și funcționează bine într-o gamă largă de valori ale pH-ului agentului termic, asigurând rezistență deosebita la coroziune.

Schimbatorul de caldura are sectiunea marita cu 42%
Acest lucru asigura ca apa să treacă mai eficient prin schimbătorul de căldură, cu un risc scazut de infundare a schimbatorului. Această marire a sectiunii de trecere a agentului termic permite, de asemenea, ca apa caldă să treacă mai rapid prin schimbătorul de căldură cu pierderi de sarcina reduse.

Transfer mai bun de căldură:
Schimbătorul de căldură îmbunătățit cu o singură serpentina este robust și foarte eficient datorită unei suprafețe îmbunătățite de condensare și unei performanțe hidraulice sporite. Acest lucru permite, de asemenea, viteze constante ale apei și o șansă redusă de blocaj, asigurând o durată lungă de viață pentru aparat.

Centrala termică certificată de TÜV Rheinland:
Testată și certificată pentru siguranța, calitatea și uzabilitatea de către un organism european renumit, independent, marca TÜV oferă siguranță atât instalatorilor, cât și utilizatorilor finali.

Funcția "AUTO":
Toate centralele termice din seria GENUS ONE includ o funcție "AUTO" încorporată, care îmbunătățește performanța centralei termice și facilitează eficiența energetică. Monitorizează temperatura ideală pentru sistemul de încălzire, reducerea vârfurilor la temperatura pe tur și optimizarea eficienței.

Activarea funcției permite centrale termice să aleagă automat termperatura de tur ideală pentru circuitul de încălzire centrală, crescând treptat în puterea termica până când o cameră atinge temperatura setată, garantând în același timp ca sa nu se depaseasca temperatura setata de beneficiar.

Cu funcția "AUTO" activată, centrala termica consumă mai puțin gaz și electricitate, evitând ciclurile de pornire/oprire prea dese și fluctuația temperaturii pe tur. Când se utilizează împreună cu cele mai recente controlere de încălzire, se pot obține economii suplimentare. De exemplu, atunci când se utilizează împreună cu un senzor exterior de temperatura cu comandă modulativă, se pot obține economii de peste 6% în comparație cu o centrala termica standard, in condensare fără comenzi similare.

KIT DE TRANSFORMARE GPL INCLUS:
Un kit de transformare LPG este inclus în furnitura fiecărui cazan din seria GENUS ONE. Acest lucru permite ca centrala termică să poata fi montată in localitati fara retea de alimentare cu gaze naturale, transformand centrala pentru utilizarea combustibilului petrolier lichefiat.

MODELE DISPONIBILE:
GENUS ONE SYSTEM 24 3301027
GENUS ONE SYSTEM 30 3301028
GENUS ONE SYSTEM 35 3301029


 
Download fisiere atasate pentru CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE ARISTON GENUS ONE SYSTEM 24 KW
Alte produse din categorie