Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Soba-semineu pe lemn TITAN

Soba-semineu pe lemn TITAN 11 kW

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   TITAN
Producator:   KRATKI
KRATKI
KRATKI

Compania KRATKI este un producător renumit și respectat de seminee, termoseminee, seminee tip insert din fonta si din otel, grătare și accesorii pentru șeminee din Polonia. Datorită calității și durabilității produselor sale, firma KRATKI este una dintre cele mai renumite firme producatoare de seminee din Europa.


Pret vechi:   7.68700 lei cu TVA
Pret:   7.65000lei cu TVA
Discount:   0%
Putere termica nominala [kW]   11
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Soba-semineu pe lemn TITAN 11 kW

Soba-semineu pe lemn TITAN 11 kW


Soba-semineu TITAN este o soba-semineu pe lemn de foc destinat incalzirii incaperii in care este instalata prin radiatie si convectie, creand totodata si o ambianta placuta in incapere. Soba-semineu pe lemn TITAN este soba-semimineu cu partea frontala rotunjita ceea ce permite vizualizarea flacarii din toate directiile.

Tehnologia moderna de proiectare si fabricatie, precum si utilizarea materialelor de cea mai buna calitate, asigura o functionare eficienta si sigura cu conditia respectarii tuturor instructiunilor de instalare si de utilizare. De asemenea, aceasta soba-semineu garanteaza o ardere economica si ecologica a combustibilului utilizat.

Produsul a fost proiectat si testat conform standardului EN 13240 referitor la echipamentele de incalzire pe combustibil solid si este in conformitate si cu standardul BImSchV 2. Soba-semineu TITAN este dotata cu o usa de alimentare prevazuta cu geam din sticla termorezistenta cu deschidere spre stanga, care confera siguranta in exploatare si  aduce valente estetice produsului, permitand in acelasi timp vizualizarea permanenta a flacarii.

Corpul sobei-semineu pe lemn TITAN este confectionat din tabla din otel tratata, sudata si vopsita cu vopsea termorezistenta.

Focarul sobei-semineu pe lemn Ferroli TITAN este captusit cu samota refractara speciala TERMOTEC. Gratarul de ardere este confectionat din fonta si asigura rezistenta in functionare si o durabilitate mare. Cenusarul este demontabil si usor de curatat. Calitatea finisajului acestui echipament de incalzire il recomanda ca un produs premium care va asigura o ambianta placuta in orice camin.
 
DESIGN MODERN:
• Usa prevazuta cu un geam cu dimensiuni generoase si focarul cu dimensiuni mari realizeaza o vizualizare deosebita a focului;
• Usa de alimentare este prevazuta cu un mâner solid, ergonomic care asigura inchiderea buna si etanÈ™area perfecta a focarului;
• Soba-semineu TITAN are si un raft practic in partea superioara care poate fi folosit pentru a încălzi cana cu cafea sau ceai. Pe acest raft incalzit se pot pune si vase cu uleiuri esentiale pentru parfumarea locuintei.
 
ARDERE ECOLOGICÄ‚:
Soba-semineu TITAN îndeplineÈ™te criteriile Ecodesign È™i respecta prevederile normativului BImSchV 2 care stabileÈ™te concentratia maxima admisibila de monoxid de carbon (CO).
 
UTILIZAREA LA MAXIM A ENERGIEI COMBUSTIBILULUI:
Interiorul sobei-semineu TITAN este căptuÈ™it cu material termoizolant refractar TERMOTEC de culoare alba de foarta buna calitate. Soba-semineu TITAN este prevazuta cu doua deflectoare care prelungesc traseul gazelor de ardere la cos. Astfel se creÈ™te eficienÈ›a arderii È™i se garantează o mai bună utilizare a energiei. Astfel se reduc la minim si emisiile de substanÈ›e nocive in mediul ambiant.   

Aditional, soba-semineu TITAN este prevazuta si cu o diafragma montata pe traseul gazelor de ardere, care funcționează intr-un mod similar cu deflectoarele si care creste eficienta arderii asigurand o ardere completa a combustibilului.

PRIZA DE AER PROASPAT:
Soba-semineu TITAN este prevazuta cu posibilitatea de alimentare cu aer proaspat din exteriorul incaperii printr-un racord de aer proaspat cu diametrul Ø 100 mm. Astfel nu se va evacua aerul cald din incapere prin cosul de fum, pentru arderea combustibilului fiind folosit aer proaspat din exterior. Racordarea tubulaturii de aer proaspat se va face la stutul de conectare la focar aflat sub cenusar. Accesul la acest stut se poate face prin partea din spate a sobei-semineu.

DATE TEHNICE:
Putere termica nominala: 11 kW;
Gama de puteri termice: 8 - 14 kW
Respecta standardul BImSchV 2
Indicele de eficiență energetică EEI 105,40
Eficiență 80 %
Suprafata maxima incalzita: 80 m²;
Material: tabla de otel sudata si vopsita cu vopsea termorezistenta;
Tip deschidere usa: spre stanga;
Tip Sticla: Termorezistenta standard;
Diametru racord evacuare gaze arse: Ø 150 mm;
Temperatura gazelor arse: 270 °C;
Lungime maxima lemn de foc: 300 mm;
Greutate produs: 139 Kg;
Culoare finisaj: neagra;
Clasa Energetica: A

DIMENSIUNI DE GABARIT:
Lățime: 53 cm
ÎnălÈ›ime: 114 cm
Adâncime: 48 cm

 
Download fisiere atasate pentru Soba-semineu pe lemn TITAN 11 kW
Alte produse din categorie
-12%
1199.00 lei 
1050.00 lei